DEMİREL VE ZAN’A ANLAMLI ÖDÜL

<a>DEMİREL VE ZAN’A ANLAMLI ÖDÜL</a>

Türkiye Futbol Federasyonu 2022-2023 Sezonu TFF Fair Play/Adil Oyun Ödül töreninde deprem sürecinde Hatay’a yaptıkları katkılardan dolayı Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel ve Teknik Direktör Gökhan Zan ödüle layık görüldü.

TFF’nin Riva’daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde düzenlenen törene, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Teknik Direktör Gökhan Zan ve davetliler katıldı.

BÜYÜKEKŞİ: “HEPİMİZİN İÇİNDE OLAN SAĞDUYUYU GÖRMEYE İHTİYACIMIZ VAR”

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, ödül töreninde yaptığı konuşmada, federasyon olarak göreve geldikleri ilk günden itibaren Türk futbolunun marka değerini yükseltmek için birçok önemli çalışma gerçekleştirdiklerini belirterek, “Hoşgörü, barış ve kardeşliğin ön plana çıktığı bir futbol kültürü yaratma gayretinde olduk. Hepimizin içinde olan sağduyuyu, yardım duygusunu ve saygıyı futbolda hissetmeye ve görmeye ihtiyacımız var. İşte bu yüzden Fair Play ruhunun sahada, tribünlerde, televizyonlarda, radyolarda, tüm dijital mecralarda yaşanmasını istiyoruz.” dedi. Ödüle layık görülen futbolcuları, yöneticileri, teknik direktörleri, taraftarları ve kulüpleri tebrik eden Mehmet Büyükekşi; Fair Play ve Sosyal Sorumluluk Kurulu eski başkanı Prof. Dr. Tamer Yılmaz’a verdiği emeklerden ötürü teşekkür etti. Fair Play ve Sosyal Sorumluluk Kurulu’nun yeni başkanı Ali Erten’e de görevinde başarılar dileyen Büyükekşi, kurulun yeni üyesi Türk futbolunun örnek isimlerinden Metin Tekin’e de ‘hoş geldiniz’ dedi.

ÖDÜLLER SAHİPLERİNE KAVUŞTU

Konuşmalarının ardından TFF 2022-2023 Sezonu Fair Play/Adil Oyun Ödülleri sahiplerine takdim edildi. Törende Süper Lig en centilmen teknik direktör ödülünü Volkan Demirel (Atakaş Hatayspor)

TFF Özel Ödülleri: Altınordu Futbol Akademisi (ALFA), Kulüpler Birliği Vakfı, Volkan Demirel ile Gökhan Zan almaya hak kazandı.

GÖKHAN ZAN: “KEŞKE MEMLEKETİME BİR ŞEY OLMASAYDI DA BÖYLE BİR ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLMESEYDİM”

Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel ile birlikte TFF Özel Ödülü’ne layık görülen Hatayspor’un eski antrenörü Gökhan Zan, ödüle için teşekkür ederek, “Ancak keşke memleketime bir şey olmasaydı da böyle bir ödüle layık görülmeseydim. Ancak sosyal sorumluluk projelerine kıymet veren başta TFF Başkanımız Mehmet Büyükekşi ve yönetim kurulu olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür etmek istiyorum. Ben Hatayspor özelinde başkanımıza Hatay ve Hatayspor’a yaptıkları yardımlardan dolayı, tüm yönetim kuruluna bir Hataylı olarak, Hatay’ın evladı olarak çok teşekkür ediyorum. Ayrıca Volkan hocama da çok teşekkür ediyorum. Milli Takımdan arkadaşım, karşılıklı oynadık. Şu anda da Hatayspor’un başında. Yaptıklarından dolayı ve bir Hataylı gibi davrandığı için kendisine teşekkür ediyorum. İyi ki varsın Volkan kardeşim. Sayın başkanım tekrardan çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız.” ifadelerini kullandı.

EN CENTİLMEN TEKNİK DİREKTÖR: VOLKAN DEMİREL (ATAKAŞ HATAYSPOR)

Gerek AtakaşHatayspor’un deprem felaketi nedeni ile ligden çekilme kararını almadan önceki karşılaşmalarda takımın kart performansı, gerek maç önü-maç sonu toplantılarında rakip/hakem hakkında saygı çerçevesinde verdiği demeçler ile centilmen tavrını ortaya koyan Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan DEMİREL, kurul tarafından “En Centilmen Teknik Direktör” olarak belirlenmiştir.

VOLKAN DEMİREL VE GÖKHAN ZAN

Futbol ailesinin doğal üyelerinden olan Volkan DEMİREL ve Gökhan ZAN deprem gerçekleştikten sonra bölge aldıkları inisiyatif, ekosistemin harekete geçmesi ve yardım kampanyalarının doğru zamanda, doğru yere ulaşmasına yönelik gösterdikleri insanüstü çaba ile hatırlanmaktadırlar. Bu özellikleri ile kurul, kendilerine ödül verilmesini uygun bulmuştur. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.