HATAY HİKMET ÇİNÇİN’İ BEKLİYOR

HATAY HİKMET ÇİNÇİN’İ BEKLİYOR

15 yıla yakın hizmetten uzak geçen dönemden yıkıntılar içinde ayrılan Hatay halkı hizmete kavuşmak için Hikmet Çinçin’in HBB Başkanı olmasını bekliyor.

FETÖ ile iltisaklı olduğu her dönemde belgelerle ortaya konulmasına rağmen geçmiş dönem CHP yönetimlerince görev verilmeye devam edilen Lütfü Savaş’a önümüzdeki dönemde görev verilmesi beklenmiyor. Mevcut adaylar içinde Hatay’ı en iyi bilen isim olarak öne çıkan Hikmet Çinçin’in kulislerde de adının ilk sırada yer aldığı bilgisine ulaşılırken kararın kısa süre içerisinde açıklanması bekleniyor.

HATAY KALKINMAYI BEKLİYOR

Hatay’da ticaretin lokomotifi olan ATSO’yu yıllarca başarıyla yöneten, üretim ve istihdamda bölgede adından söz ettiren Hikmet Çinçin, depremin ardından ise İsveç Devleti’nden milyonlarca TL değerinde hibeyi Hataylı iş insanlarıyla buluşturdu. Gençlerin iş hayatına kazandırılması amacıyla eğitime büyük yatırım yapan Çinçin, projeleriyle her kesimin büyük takdirini kazandı. CHP’li vatandaşlara her daim yakın olan, aileden CHP’li Hikmet Çinçin, dev projeleriyle Hatay’ı kalkındırmaya hazır olduğunu da CHP Genel merkezine iletti. Başkan adayı gösterilmesi halinde büyük oy kitlesi ile seçimi kazanacağı sözünü de Genel Başkan Özgür Özel’e ileten Çinçin, tüm teşkilatın da desteğini kazandı. İlçeleri tek tek dolaşan Çinçin, projelerini aktardığı vatandaşlardan tam destek gördü.

VATANDAŞLAR ÇİNÇİN’İ BEKLİYOR

Hataylı vatandaşlar 15 yıllık fetret devrinin ardından Hatay’ın yeniden kalkınması ve projelere kavuşması için Hikmet Çinçin’in belediye başkanı olmasını bekliyor. Mazeretlere sığınmadan kente hizmet kazandırmayı vaat eden Çinçin, CHP genel merkezinin de vatandaşların da listesinde ilk sırada yer alıyor. Hikmet Çinçin’in açık ara favori olduğu HBB Başkan adayının kısa sürede açıklanması bekleniyor. Haber:Kazım ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.