HATAY JANDARMA EKİPLERİ HUZUR DENETİMİNDE

HATAY JANDARMA EKİPLERİ HUZUR DENETİMİNDE

Hatay İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, huzur ve güven uygulamaları çerçevesinde önemli bir denetime imza attı. Gerçekleştirilen denetimler kapsamında uyuşturucu madde, aranan şahıslar ve trafik ihlalleri üzerinde titizlikle duruldu.

Denetimlerin sonuçlarına göre, 31 adet captagon uyuşturucu maddesi ele geçirilirken, bu operasyon neticesinde 1 şüpheli şahıs da yakalandı. Adli makamlarca aranan 160 şahıs ile yoklama kaçağı olan 327 şahıs da jandarma ekiplerinin titiz çalışmaları sonucunda gözaltına alındı.

Ayrıca, denetimler sırasında kumar oynamak suçundan 6 kişiye toplamda 38 bin 550 Türk Lirası, kapalı alanda tütün ürünleri kullanımı sebebiyle 1 işletme ve 3 şahsa 42 bin 858 Türk Lirası, alkollü araç kullanımı nedeniyle ise 21 sürücüye toplamda 84 bin 698 Türk Lirası idari para cezası kesildi. Bu kapsamda, 4 sürücünün de ehliyetleri iptal edildi.

Hatay İl Jandarma Komutanlığı’nın gerçekleştirdiği bu önemli denetimler, halkın huzur ve güvenliği adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Denetimlerin sürekliliği ile ilgili olarak jandarma ekipleri tarafından yapılan açıklamada, benzer çalışmaların kararlılıkla devam edeceği vurgulandı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.