Jandarmadan öğrencilere jest

Jandarma Genel Komutanlığının 180. Kuruluş yılı kapsamında Demirköprü Ortaokulu öğrencileri Hatay Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.

Jandarmadan öğrencilere jest

Jandarma Genel Komutanlığının 180. Kuruluş yılı kapsamında Demirköprü Ortaokulu öğrencileri Hatay Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.Bu kapsamda ziyarete gelen öğrencilere Jandarma’nın amacı, görevleri ve kuruluşu hakkında bilgiler verildi.Hatay İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürü Astsubay Kıdemli Başçavuş Ramazan üstüner’in öğrencileri karşıladığı etkinlikte öğrencilere çeşitli hediyeler verilirken, kurumda da bir dizi gezi düzenlendi.Eğitimli köpeklerle poz veren öğrencilerin heyecanı gözlerinden okunurken, öğrencilerin Jandarma olmak heyecanlı olduğu gözlendi.Ziyaretin ardından Hatay Muharip Gaziler Derneğine ziyaret gerçekleştiren öğrenciler burada Kıbrıs gazileri ile söyleşi yaptı. Dernek avlusunda bulunan Atatürk Köşesi’nde de bilgiler alan öğrenciler daha sonra hatıra fotoğraf çektirdi. Ziyaretin ardından AVM’ye geçen ortaokul öğrencileri burada oyun parklarında oyun oynayıp “180.yılında Jandarma” pankartı açtı.

ÖĞRENCİLERİMİZİN İLGİSİNDEN MEMNUNUZ
Hatay İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürü Astsubay Kıdemli Başçavuş Ramazan üstüner öğrencilerle birlikte sürdürdüğü ziyaretleri kapsamında öğrencilerin ilgisinden memnun olduğunu ve yeni nesilin daha meraklı olduğunun altını çizdi. Üstüner konuşmasında, “Öğrencilerimiz Jandarma 180.yıl dönümünü kutlamak ve Jandarma’yı tanıtmak. Öğrencilerimize şehit, gazi kavramını anlattık. Bilinçlendirdik. Jandarma içinde ufak bir gezinti yaptırdık. Ardından öğrencilerimizi Hatay Muharip Gaziler Derneği’ne götürerek burada gazilerimizle konuşma imkanı sağladık ve ardından hediyelerini dağıtarak okullarına gönderdik. Amacımız öğrencilerimizin Jandarma’yı tanıması şehit nedir, gazi nedir, bunları öğrenmesidir. Daha farklı etkinliklerimizde yakın zamanda olacak” ifadelerini kullandı. HABER: CANSU DİLEK

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.