ALAN YAYLASININ YOLU KIRIKHAN BELEDİYESİ TARAFINDAN YAPILIYOR

ALAN YAYLASININ YOLU KIRIKHAN BELEDİYESİ TARAFINDAN YAPILIYOR

Yıllardır çözüm bekleyen Kırıkhan’ın Alan Yaylası yolunda asfalt çalışması AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman ve Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un girişimleri ile başladı.

Deprem felaketi nedeniyle yoğun göçe maruz kalan Kırıkhan’ın Ceylanlı Mahallesi’ne bağlı Alan Yaylası’nın yolunun yapılması için girişimlerde bulunan Başkan Yavuz, sorunun çözüme ulaşmasının mutluluğunu yaşıyor.

Milletvekili Yayman ve Belediye Başkanı Yavuz’un hassasiyetine teşekkür eden yöre halkı, bir hizmetin daha kazandırılmasından çok mutlu olduklarını dile getirerek başta sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve emeği geçen herkese şükranlarını sundular.

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz “Uzun zamandır bekleyen Alan yaylasının yoluna başta sayın Cumhurbaşkanımızın desteği ile daha sonra İçişleri bakanımız sayın Ali Yerlikaya’nın, Bakan yardımcımız Münir bey’in sayın valimiz ve milletvekilimiz sayın Hüseyin Yayman’ın destekleri ile sizinde gördüğünüz gibi Bismillah dedik. Allah kısmet ederse yapacağımız bu sıcak asfaltı 20 günlük kısa bir süre içerisinde bitirmeyi hedefliyoruz uzun zamandan beri hayalimizdi bölge halkımıza hayırlı olsun emeği geçen herkese teşekkür ederim ” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.