SON YORGANCI GÜZELYURT’A MERSİN FUARINDA YOĞUN İLGİ

SON YORGANCI GÜZELYURT’A MERSİN FUARINDA YOĞUN İLGİ

Geçtiğimiz hafta sonu Mersin Yenişehir Belediyesi etkinlik alanında tamamlanan ve Hatay’lı esnafların yanı sıra sanatçıları da buluşturan fuara katılan son yorgancı Nahya Güzelyurt ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.Geçtiğimiz yıl Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden Yaşayan İnsan Hazineleri Geleceğe Aktarılan Mirasın Temsilcileri Ödülünü alan sanatçı Nahya Güzelyurt’un canlı performans sergilediği standına gelen ziyaretçiler büyük keyif ile izledikleri sanatçı Güzelyurt ve eserlerine tam not verdiler.

Yaşanan büyük acı sonrasında bir nebzede olsa depremzedelere moral olması amacı ile düzenlenen fuarda yer almaktan son derece mutlu olduğunu ifade eden Son Yorgancı Nahya Güzelyurt açıklamasında:” Bir çok insanımızın hayatını kaybettiği deprem felaketinden dolayı öncelikle herkese başsağlığı ve büyük geçmiş olsun demek istiyorum.Hatay’lı esnaf ve sanatçılar için düzenlenen fuar süresince ziyaretçiler tarafından herkese yoğun ilgi gösterildiğini görmek bizleri fazlası ile mutlu etti.

1987’den bu yana yaptığım yün yorgan dikimini burada canlı performans ile ziyaretçilerimize sergiledim.Unutulmaya yüz tutan mesleğimizi ayakta tutmak adına verdiğim mücadele herkes tarafından bilinmektedir.Sağlığım el verdikçe de yorgan dikmeye devam edeceğim. Misafirperverlikleri için Mersin Valiliği,Mersin Yenişehir Belediyesi,Antakya Ticaret ve Sanayi Odası, Hatay Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği, Antakya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi v, Hatay Bakkallar Ve Manavlar Odasına ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.