HATAY VALİLİĞİ’NDEN 100. YILA ÖZEL RESEPSİYON

HATAY VALİLİĞİ’NDEN 100. YILA ÖZEL RESEPSİYON

Hatay’da Cumhuriyet’in 100. yıl dönümü münasebetiyle Hatay Valiliğince bir restoranda resepsiyon düzenlendi.Vali Masatlı, resepsiyona katılanları eşi Esra Masatlı ile karşıladı.

Masatlı, daha sonra davetlilerle bir araya gelerek sohbet etti, Cumhuriyet Bayramlarını kutladı.Resepsiyona Vali Masatlı’nın yanı sıra milletvekilleri, belediye başkanları, kurum müdürleri, şehit yakınları ve gaziler, askeri ve mülki erkan ile davetliler katıldı.İskenderun ilçesinde de Cumhuriyet’in 100. yılı dolayısıyla fener alayı gerçekleştirildi.

Ellerinde meşaleler ve Türk bayraklarıyla bir araya gelen vatandaşlar Atatürk Bulvarı’ndan Fener Caddesi’ne kadar yürüdü.Yürüyüşün ardından Şehit Yener Özel Eğitim Uygulamaları Okulu öğretmenleri, Cumhuriyet temalı şarkılar seslendirdi.Dörtyol ilçesinde ise kutlamalar kapsamında motosiklet turu düzenlendi.12 kilometrelik rotada düzenlenen tura 500 motosikletli katıldı.(AA)

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.