HATAY SEVDAM AĞIR BASTI!

HATAY SEVDAM AĞIR BASTI!

Gazeteci Talip Köleoğlu’na ‘Sol Yanımdan Üşüdüm’ İsimli Kitabını İmzalayarak Hediye Eden Yazar Derya Arslan, Şehir Dışından Birçok Teklifler Almasına Rağmen Hatay’dan Ayrılmadığını Söyledi

2022 yılında Sol Yanımdan Üşüdüm “Yüreğini Bırak Git” kitabı ile okurları ile buluşan ve Deprem felaketi sonrası çıkardığı, heyecanla beklenen ,Sol Yanımdan Üşüdüm “Sürgün” kitabının tüm gelirlerini Hatay’daki depremzede kız çocuklarının eğitimine harcayacağını açıklaması ile herkesin takdirini kazanan Derya Arslan, şehrimizin başarılı gazetecilerinden Talip Köleğlu’na imzalı kitabını hediye etti. Gazeteci Talip Köleoğlu’na ziyaretinden dolayı teşekkür eden Yazar Derya Arslan, “Büyük geçmiş olsun” diyerek sözlerine başladı ve şöyle devam etti:
“Hepimizde derin yaralar bırakan asrın felaketinde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet geride kalanlara sabırlar diliyorum. Oldukça yoğun tempoda hem iş hem de yazarlık çalışmalarımı yürütürken yaşadığımız durum karşısında herkes gibi bizde çaresizliği yaşadık bir süre. Zorunlu olarak çalışmalarımıza ara vermek zorunda kaldık. Bu süreçte yeni kitabıma yoğunlaşarak Sol Yanımdan Üşüdüm “Sürgün”ü tamamladım. Kitabın tüm gelirini Hatay’daki depremzede kız çocuklarının eğitimine harcayacak olmam bir nebzede olsa bana moral oldu. Şehir dışından aldığım bir çok teklife rağmen Hatay sevdamın ağır basması neticesi ile buradan hiç ayrılmadım. Hatay benim hayatımda her daim çok önemli bir yere sahip diyerek sözlerini tamamladığında buğulu gözlerine şahit olduk.
HATAY’DAKİ DEPREMZEDE KIZ ÇOCUKLARININ EĞİTİMİNE KATKI SAĞLAYAN HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ
Sol Yanımdan Üşüdüm “Sürgün” kitabına ilginin çok iyi olduğunu belirten Yazar Derya Arslan, çok daha iyi olması adına var gücü ile çalışmalarına devam ettiğinin altını çizerek Hatay’daki depremzede kız çocuklarının eğitimine katkı sağlamak için kitabını alan herkese teşekkür etti.
Ziyaretimizden duyduğu memnuniyeti de dile getiren Yazar Derya Arslan günün anısına Sol Yanımdan Üşüdüm “Sürgün” kitabını imzalayarak bana takdim etti. Misafirperverliğinden dolayı teşekkür ettiğimiz Yazar Derya Arslan’a çalışmalarında başarılar dileyerek ziyaretimizi sonlandırdık.
Mali Müşavir ve Yazar Derya Arslan çevre yolu üzerinde bulunan Sigortacılar ve Mali Müşavirler Sitesinde 32 No’lu prefabrik ofisinde faaliyet gösteriyor.
Yazar Derya Arslan, konuşmasının sonunda Gazeteci Talip Köleoğlu’na ziyaretinden dolayı teşekkür etti ve halkın sesini duyurmada önemli hizmeti yerine getirdiğini belirterek, başarılarının devamını diledi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.