HATAY VALİLİĞİ’NDEN BEKLENEN HAMLE

HATAY VALİLİĞİ’NDEN BEKLENEN HAMLE

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, inşaat maliyetlerinin düşürülmesi için kamu eliyle yapımına başlanan beton santralini yerinde inceledi.

İnşaat maliyetlerinin yüksekliğinden dolayı fırsatçıların arttığını her platformda dile getiren ve bu konuya çözüm getireceklerini de kaydeden Vali Masatlı, Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı bünyesinde kurulan AY HATTI A.Ş.’nin Altınözü’nde inşaatı devam eden 2 Adet Konkasör Tesisi, Beton Santrali ve Asfalt Plant Tesisi çalışmalarını yerinde inceledi. Hatay Valiliği’nden incelemelerle ilgili yapılan açıklamada; “Eskisinden Daha Güçlü Bir Hatay İçin Çalışmalarımız Devam Etmektedir. Valiliğimiz Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı bünyesinde kurduğumuz AY HATTI A.Ş.’nin Altınözü ilçemizde inşaatı devam eden 2 Adet Konkasör Tesisi, Beton Santrali ve Asfalt Plant Tesisi çalışmalarını yerinde inceleyen Valimiz Mustafa MASATLI, yetkililerden çalışmalarla ilgili detaylı bilgi aldı” denildi. Vali Masatlı’nın bizzat ilgilendiği proje Hataylı vatandşalar tarafından memnuniyetle karşılandı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.