HATAY’DA ÇOCUK SEVGİ EVİ GÜN SAYIYOR

HATAY’DA ÇOCUK SEVGİ EVİ GÜN SAYIYOR

Hatay  Valisi Mustafa Masatlı, Antakya ilçesine bağlı Serinyol’ da 13-18 yaş arası kız çocuklarının hizmetine sunulacak TUSAŞ Serdar Demir Çocuk Evleri Sitesi’nde incelemelerde bulundu.

13-18 yaş arası kız çocuklarının hizmetine sunulacak olan Serdar Demir Çocuk Evleri Sitesi’nin içerisinde; ÇOKİM Binaları, Konaklama Alanları, Sosyal Bina Alanları, Hobi Odaları, Kapalı Spor Salonu, Laboratuarlar, Açık Spor Sahaları (basketbol sahası, plaj voleybolu, badminton sahası, mini golf sahası, açık hava spor aletleri alanı, yürüyüş yolları), Peyzaj Alanları, Tarım faaliyetleri oluşturulabilecek alanlar ile 2 bin beşyüz adet ağaçtan oluşan 13 bin metreye yakın bir alan bulunuyor. Vali Masatlı, içerisinde Çocuk Koruma İlk Müdahale ve Değerlendirme Biriminin de bulunduğu Serdar Demir Çocuk Evleri Sitesi’nde tamamlanan çalışmaları yerinde inceledi. Çalışmalarda sona gelinen dev tesisin kısa süre içerisinde faaliyete başlayacağı bildirildi.

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.