10 MİLYON AŞI MÜJDESİ

10 MİLYON AŞI MÜJDESİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, koronavirüsle mücadele kapsamında başlatılan aşılama uygulaması için 10 milyon dozluk ikinci parti aşıların bu hafta sonuna kadar gelebileceğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazı sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtlayıp gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

14 Ocak’ta Çin’den getirilen aşılarla Türkiye genelinde başlatılan aşılama uygulamasına değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, beklenen onayın çıktığını belirterek, “Aşılar Çin’den bu hafta sonuna kadar gelebilir. Beklentimiz bir 10 milyon kadar gelmesidir. Huzurevlerinde vesaire kalanlara yönelik aşılamamız devam edecek.” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a soruldu. Erdoğan bu soruya “Restoran işletmecilerine ilişkin kısıtlamalarla ilgili konuyu Kabine toplantımızda yeniden ele alacağız. Her ne kadar işi sıkı tutacağız deseler de maalesef sıkı tutulmuyor. Şu anda başarılı bir süreç var. Bu süreci tekrar tersine çevirmek, böyle bir şeyin altına girmek, risk almak istemiyoruz. O nedenle veriler önümüze bir gelsin. Buna göre değerlendirmemizi yapıp uygun ise adımları atarız” sözleriyle yanıt verdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.