GÖKÇE VE NURETTİN DÜNYA EVİNE GİRDİ

GÖKÇE VE NURETTİN DÜNYA EVİNE GİRDİ

Tekerlekli Sandalye Basketbol IWBF kokartlı uluslararası hakemlerinden Hatay’ımızın gururu Nurettin Bilmez ve Gökçe Selin Gözen dillere destan bir düğün töreni ile dünya evine girdiler. Sam Franss Otel’de gerçekleşen muhteşem düğüne katılan spor dünyasının önemli isimleri, akraba ve sevenleri genç çiftin mutluluğunu ortak oldular.

Salonu dolduran konukların alkışları arasında sahneye gelen Gökçe&Nurettin çifti  güzellikleri ile göz kamaştırırken yaptıkları ilk dans ile herkesi büyülediler. Eğlencenin gece boyunca devam ettiği düğünde pist bir an olsun boş kalmadı.

Alkışlar arasında düğün pastasını kesen genç çiftin mutlulukları adeta gözlerinden okunurken Gökçe&Nurettin çifti bu mutlu anlarında yanlarında yer alan tüm sevdiklerine teşekkür ederek geceyi ölümsüzleştirmek adına bol bol objektiflere poz verdiler.

Hatay Meş’Ale Gazetesi ailesi olarak Gökçe&Nurettin Bilmez çiftine hayırlı olsun diyerek bir ömür mutluluklar diliyoruz. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.