TRAFİK EKİPLERİNDEN SIKI DENETİM

TRAFİK EKİPLERİNDEN SIKI DENETİM

Hatay emniyetine bağlı Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri Hatay’ın Defne ilçesine bağlı Dursunlu Mahallesi’nde başta hafriyat kamyonları olmak üzere aşırı hız yapan ve trafik kurallarına uymayan araç sürücülerine karşı denetimlerini sıklaştırdı.

Geçtiğimiz Salı günü Dursunlu mahalle sakinleri akşam saatlerinde su kesintisini protesto etmek amacıyla düzenlediği eylemde hafriyat kamyonlarının da hız yapmasını protesto etmişlerdi. Eylem esnasında güvenlik önlemi alan emniyet yetkilileri bunun üzerine harekete geçerek denetimlerini özellikle Dursunlu Mahallesi’nde sıklaştırdı. Dursunlu Mahallesi’ne inen ve çıkan başta hafriyat kamyonları olmak üzere tüm araçları durdurarak gerekli uyarı ve ikazları yapan Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler araç sürücülerinin özellikle hız konusunda uyarıldığını ifade ederek denetimlerin önümüzeki günlerde sıkı bir şekilde devam edeceğini ve trafik kurallarına uymayan sürücülere cezai işlem uygulanacağını ifade ettiler.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.