HATAY’DA EĞİTİM ZİRVESİ

HATAY’DA EĞİTİM ZİRVESİ

Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, Antakya’daki resmi ve özel tüm okul ve kurum müdürleri ile 2022-2023 sene başı hazırlık çalışmaları bilgilendirme ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Erol Bilecik Kongre Merkezi’nde gerçekleşen toplantıda, hep birlikte büyük bir aile olarak Hatay’da eğitimi daha iyi yerlere getirme hedefi üzerinde duran Müdür Büyük, okulların fiziki yapısı ve ihtiyaçları başta olmak üzere özellikle mesleki eğitim, eğitimin niteliğini artıracak projelerin geliştirilmesi, öğretmen, öğrenci ve velilerle iletişim gibi birçok başlıkta yeni eğitim öğretim yılının planlamasını okul müdürleri ile birlikte yaptı.

Okul müdürlerinin eğitim liderleri olduğunu belirten Büyük, “Tüm öğrencilerimize değer vereceğiz. Değer verdiğimizi hissettireceğiz. Sizler okullarınızda her şeyi görün, her şeyi bilin ve her şey kontrolünüz altında olsun. Çocuklar bize emanet” dedi.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.