BAŞKAN HACIOĞLU’NDAN ZAFER BAYRAMI MESAJI

BAŞKAN HACIOĞLU’NDAN ZAFER BAYRAMI MESAJI

Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet HACIOĞLU, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan HACIOĞLU: “30 Ağustos Zaferi, çağdaş uygarlık düzeyine çıkmak için başlatılan büyük mücadelenin askeri alandaki başarısıdır. Başta ekonomi, eğitim olmak üzere öteki alanlardaki mücadelemiz sürüyor. Büyük Zafer’e ilham veren ruh, inanç ve irade, 101 yıl önce olduğu gibi bugün de milletimize istikamet çizmektedir. Milletimizin özgürlük ve bağımsızlık yolundaki inanç, irade ve kararlılığını bütün dünyaya gösterdiği 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesi, Cumhuriyetimizin kuruluşuna giden yolun bir mihenk taşıdır. Bundan 101 yıl önce Dumlupınar’da şaha kalkan imanın rehberliğinde, birlik, dirlik ve kardeşlik içinde aydınlık yarınlarımıza hep beraber yürüyeceğiz.” Dedi.

Şanlı Zaferin 101. Yılını kutlayan Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet HACIOĞLU: “Bu düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal başta olmak üzere Kurtuluş Savaşımızın tüm kahramanlarını minnetle yâd ediyorum. Vatanımız, ezanımız, bayrağımız ve bağımsızlığımız uğrunda can veren aziz şehitlerimize ve gazilerimize Allah’tan rahmet diliyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.” Diyerek sözlerini bitirdi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.