Meşale Gazetesi

PAYAS BEŞ FİRMAYLA İSO 500 LİSTESİNDE

PAYAS BEŞ FİRMAYLA İSO 500 LİSTESİNDE

Saadet Partisi İlçe Başkanı Ramazan Öksüz İstanbul Sanayi Odası’nın açıkladığı ‘Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu’ araştırma sonuçları listesi devler ligine ilçede beş firmanın girmesinin gurur verici olduğunu söyledi.

İLÇE HASTANEYE KAVUŞTURULMALI

İSO (İstanbul Sanayi Odası)’nın açıkladığı verileri değerlendiren Saadet Partisi Payas İlçe Başkanı Ramazan Öksüz, devler liginde yer alan beş firma olduğuna işaret ederek “Üç tane firmanın da gövdeleri Dörtyol’da ama dalları ise Payas ilçesindedir. Hatay ilimizden beş yüz sanayi kuruluşuna on firma girdi. Bunun yarısı ilçemizin de olması Payas sanayinin ne denli önemli olduğunu ortaya koymaktadır. Bu sebepten ötürü iş kazaları ve yaralanmalardan dolayı bir an önce Payas ilçemiz hastanesine kavuşturulmalıdır” dedi.

KÖPRÜLÜ KAVŞAKLAR YAPILMALIDIR

Günde binlerce aracın geçtiği E-5 karayolun bozukluğunun da giderilmesi gerektiğine de vurgu yapan SP’li Öksüz şunları söyledi: “Payas Organize göbeğine, pim göbeğine ve Atakaş Çelik göbeğine,  sanayi demirleri taşıyan TIR’ların rahat geçişi için üç tane köprülü kavşağın yapılmasını Karayolları Genel Müdürlüğünden kamuoyu önünde talep ediyoruz.

OTOGAR YAPILMALIDIR

Yine bölgemize otogar kazandırılmalıdır. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımızdan talebimiz ana caddelerimiz Özkul Çolak Caddesi, Atatürk Caddesi, Fahrettin Altay ve İnönü Caddesinde isimlerine yakışır daha iyi temizlik yapılmasını talep ediyoruz.

DOĞALGAZ ŞARTI HAFİFLETİLMELİDİR

Yine yarıya yakın mahallemiz doğalgazsızdır. Bu mahallelere bir an önce doğalgaz getirilmelidir… Mahalle yollarımız Fatih, Kürtül, Cumhuriyet ve İstiklal Mahalleri başta olmak üzere yollarımız kullanışlı hale gelmelidir…”

TIR GARAJI NEDEN SATILDI

Bölgelerinin sanayi bölgesi olmasına karşın, TIR garajının neden satıldığını sorgulayan SP’li Öksüz “Yeni TIR garajı yeri hazır mıdır? TIR garajı üzerinden inşallah bu büyük belediyenin işi siyasetini duymayız. Bu siyaset Payas’ımıza yeteri kadar kaybettirdi. Payas halkımızın huzurunu bu siyasetlerle kimse kaçırmasın. Milli Görüş her zaman halkımızın huzurunun ve mutluluğunun yanındadır. Bu TIR garajı işinin de sıkı takipçisi olacağız” şeklinde konuştu. 

SEYİR TERASI YAPILMALIDIR

SP’li Öksuz ayrıca Çınar yaylası yamacına misafirlerin ve Payas halkının hoşça vakit geçireceği, insanların Payas’ı güzelce seyredeceği Antakya ilçesine yapılan bir benzeri HBB sosyal tesisi yapılmasını da talep etti. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.