Yavruları Üşütmediler

İyilikder Reyhanlı Şubesi güzel çalışmalarına devam ediyor.

Yavruları Üşütmediler

İyilikder Reyhanlı Şubesi güzel çalışmalarına devam ediyor. Reyhanlı’da kurulduğu günden bu yana çeşitli yardım kampanyalarını sürdüren ve Reyhanlı’da ihtiyaç sahibi her çocuğa ulaşrak birçok farklı proje de yardımlarına koşan İyilikder Reyhanlı Şubesi bu kez Türkiye genelinde başlatılan “Kardan Adam Olsaydım Üşümezdim” projesiyle öğrencilere ve ihtiyaç sahibi ailelere yardımda bulundu.
MİNİK BEDENLERİ KORUDULAR


Reyhanlı İyilikder’den Suriye Sınırında Bulunan İbrahim Paşa Köyüne Yardım Reyhanlı İyilikder olarak İyilikder’in Türkiye geneli başlatmış olduğu “Kardan Adam Olsaydım Üşümezdim” projesi kapsamında ortaokul öğrencileri ile birlikte İbrahim Paşa köyünde yardıma muhtaç ailelere yardımda bulunan İyilder üyeleri benzer çalışmalarını sürdüreceğini ifade etti. Reyhanlı İyilikder olarak şimdiye kadar yaklaşık 100 çocuğa bot , 150 çocuğa pantolon ve kazak , 200 çocuğa da mont, 400 adet de battaniye , 3 aile yakacak yardımında bulunurken, Bu vesileyle mont , bot ve battaniye ile çetin kış ayında çocukların etkilenmemesi için onların minik bedenleri soğuktan koruyarak önemli bir işe imza attılar.
İYİLİKDER MİSYONU
İyilikder misyon olarak; “Yurt içinde ve yurt dışında ulaşabildiği tüm kimsesizlere, ihtiyaç sahiplerine ayni ve nakdi yardımları zamanında ve sağlıklı olarak ulaştırmayı,Orta öğretim, lisans eğitimi gören ve ekonomik sıkıntılar çeken öğrencilere eğitimlerini daha sağlıklı yapabilmeleri için burs imkanı sağlamayı,Yetimlere, hayata sıkıca tutunmalarına katkı sağlamayı,Çorak coğrafyalarda susuzluğa çare olmayı,Fakir ve mahzun coğrafyaların kalkınmasına ve imarına katkı sağlamayı,İyi insan, iyi aile, iyi toplum inşasına hizmet etmeyi kendine misyon edinmiş bir sivil inisiyatiftir.”çalışmalarını Türkiye’de ve yurt dışında da sürdürüyor.
HABER: CANSU DİLEK

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.