HATAY’DA KONTEYNERKENTLER ARASI TURNUVA

HATAY’DA KONTEYNERKENTLER ARASI TURNUVA

Hatay’ın Antakya ilçesinde bulunan konteynerde yaşayan gençlerin moral ve motivasyonlarının artması amacıyla Hataylı spor adamı Mehmet Sözer tarafından futbol turnuvası düzenlendi.

Antakya ilçe Spor Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleşen turnuvaya Antakya ilçe Spor Müdürü Bekir Özçelik, Antakya İlçe Antrenör Sorumlusu Betül Baktarhan, Katar 4 Konteyner Kent Kaymakamı Fatih Döner, Koç Konteyner Kent Kaymakamı Mehmet Fatih Uçar ve sporseverler yerinde takip etti.

FUTBOL MAÇI İZLEYENLERİ HAYRAN BIRAKTI

Antakya Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü konteynerlerdeki gençleri çocukları bir an olsun yalnız bırakmıyor ve sporla buluşturmaya devam ediyor. Her konteyner kentte 2 ve 3 adet kurum antrenörleriyle çocukları her gün her branşta sporla buluşturmaya devam ediyor. En son olarak da Katar 4 ile Koç konteyner kentleri arasında düzenlenen futbol maçında çocukların çok mutlu olduğu görüntülendi. Çekişmeli geçen maç sonrası tüm sporculara protokol üyeleri tarafından kupa ve madalya takdimi yapıldı. Maçı yerinde takip eden kaymakamlar, performanslarını çok beğendikleri sporcu gençleri tebrik ederek, organizasyonu düzenleyen antrenör Mehmet Sözer’e teşekkürlerini sundular.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.