HATAY MEMUR-SEN’DEN ŞİMDİ VEFA ZAMANI

HATAY MEMUR-SEN’DEN ŞİMDİ VEFA ZAMANI

Memur-Sen Hatay İl Temsilciliği tarafından “Şimdi Vefa Zamanı “ sloganı ile organize edilen kan bağışı kampanyası üyelerin yoğun katılımı ile gerçekleşti. Memur-Sen Hatay İl Başkanı İsmail Bayrakdar,Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, Kızılay Hatay Şube Başkan Ecz. Kudret Özbakış, Bayındır Memur-Sen Hatay İl Temsilci Başkanı Hüseyin Tutar, Diyanet-Sen Hatay Şube Başkanı Hasan Urhan,Memur-Sen’e bağlı sendikaların başkanları ve üyelerin  hazır bulundukları  ve Memur-Sen Hatay hizmet binasında sosyal mesafe kuralına uygun bir biçimde  gerçekleşen kan bağışı kampanyasında ciddi anlamda kan bağışının olduğu gözlendi.

Son günlerde kan stokları kritik seviyede  diye açıklamalarda bulunan  Kızılay’a Memur-Sen Hatay İl Temsilciliği olarak ciddi anlamda kan bağışı desteğinde bulunmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Memur-Sen Hatay İl Başkanı İsmail Bayrakdar açıklamasında :”Memur-Sen Hatay İl Temsilciliği olarak gerçekleştirdiğimiz ve 100’ü aşkın kan bağışıyla katkı sunduğumuz kan bağış kampanyamıza destek olan üyelerimize teşekkür ediyor bu zorlu süreçte kan bekleyen hastalarımıza Rabbimden acil şifalar diliyoruz. Önce imkanlarımızla sonra kanımızla devletimizin ve milletimizin yanında olduk bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Memur-Sen Hatay İl Temsilciliği olarak gerçekleştirdiğimiz ve 100’ü aşkın kan bağışıyla katkı sunduğumuz kan bağış kampanyamız üyelerimizin yoğun katılımı ile gerçekleşti. Memur Sene bağlı sendikalarımızın başkanlarına, yönetim kurulu üyelerine, işyeri temsilcilerimize, üyelerimize, İlçe temsilcilerimize, Kızılay başkan Sayın Kudret Özbakış ve yönetim kurulu üyelerine ve görevli arkadaşlarımıza,Ve gecenin geç saatlerine kadar gelip Kan vermek isteyen hemşerilerime,Basın mensubu arkadaşlarıma ve Hatay’a Sonsuz Teşekkürler.

Önce imkanlarımızla sonra kanımızla devletimizin ve milletimizin yanında olduk bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Memur-Sen Hatay İl Temsilciliği olarak gerçekleştirdiğimiz ve 100’ü aşkın kan bağışıyla katkı sunduğumuz kan bağış kampanyamız üyelerimizin yoğun katılımı ile gerçekleşti. Destek olan üyelerimize teşekkür ediyor bu zorlu süreçte kan bekleyen hastalarımıza Rabbimden acil şifalar diliyoruz.”dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.