HATAY’DA NOEL KUTLAMALARI

HATAY’DA NOEL KUTLAMALARI

Hatay’da yaşayan Hristiyan vatandaşlar, Noel Bayramı kutlamaları çerçevesinde Antakya Ortodoks Kilisesi’nde gerçekleşen İsa’nın Doğumu konulu piyeste buluştu.

Hristiyan vatandaşlar için kutsal sayılan geceye çok sayıda vatandaş katılım gösterdi. Çocuklara hitap eden İsa’nın Doğumu piyesi ilgiyle izlenirken, kilise yönetimi ve gençler tarafından gerçekleştirilen program beğeni topladı.

KİLİSE YÖNETİMİNDEN NOEL MESAJI

Hatay’ın farklı kültürleri bir arada barındıran özel bir kent olduğunu belirten Antakya Ortodoks Kilisesi yönetimi, Noel Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlayarak noelin insanlığa barış ve huzur getirmesini dilediler. Kilise yönetimi tarafından yayınlanan mesajda; “Bu gece gençlerimiz tarafından hazırlanan özellikle çocuklar ve tüm vatandaşlar tarafından ilgiyle izlenen İsa’nın Doğumu konulu piyes etkinliğimize katılan herkese teşekkür ederiz. Yaklaşan 2023 yılında özellikle bu vebadan, hastalıktan kurtulmak için Allah’a bütün yakarışlarımızı sunuyoruz. Şunu söyleyebiliriz. Noel demek aslıda sevgi demek, barış demek, yeni yeni heyecanlar demek. İsa Mesih’in doğumu bütün dünyaya kutlu olsun. Tekrar herkese iyi yıllar diliyoruz” denildi. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.