UND’NİN HATAYDA YAPTIRDIĞI İŞYERLERİ TESLİM EDİLDİ

UND’NİN HATAYDA YAPTIRDIĞI İŞYERLERİ TESLİM EDİLDİ

6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen deprem felaketti sonrası ofislerini kaybeden bölge nakliyecileri için UND’nin Hatay Valiliği nezdinde yapmış olduğu girişimler neticesinde ilk olarak 51 adet konteyner işyeri firmalara teslim edildi.

Hatay Saraycık Nakliyeciler Sitesi’nin açılışında konuşan Hatay Valisi Mustafa Masatlı, “Afetin yarattığı yıkım ve dağınıklığı, sektörde yarattığı mağduriyeti biraz olsun gidermek adına bölge nakliyecilerimizin bir arada olabileceği, operasyonel süreçlerini buradan yönetebileceği bir merkez oluşturmaya çalıştık” dedi.Teslim törenine UND Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Kemal Gül, Abdurrahim Kılıç, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Kuş,Hamit Şanverdi UND Bölge Temsilcisi Fulya Karaçaylı ve UND Üyeleri katılım gösterdi. Hatay Saraycık Nakliyeciler Sitesi’nin hayata geçirilmesinde göstermiş olduğu katkılardan dolayı Hatay Valisi Mustafa Masatlı’y, Vali Yardımcısı Onur Özaydın’a ve İl Ticaret Müdürü Halit İmrek’e sektörleri teşekkür etti.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.