SARAYKENT MAHALLESİ YENİ PAZAR YERİ ASFALTLANDI

SARAYKENT MAHALLESİ YENİ PAZAR YERİ ASFALTLANDI

Antakya Belediyesi vatandaşların tertemiz bir ortamda alışveriş yapmalarını sağlamak, yazın tozu toprağı, kışın da çamuru engellemek amacıyla Pazar yerlerinin fiziksel düzenine büyük önem veriyor.

Antakya Belediyesi Saraykent Mahallesi’nde Pazar kurulan alana yarı olimpik yüzme havuzu yapıyor olması nedeni ile aynı bölgedeki boş alana pazarın kurulacağını, Pazar yerinin temizlik ve düzeninin sağlanması amacıyla asfaltlama çalışmalarının gerçekleştirildiğini bildirdi.

Konuyla ilgili yapılan açıklamaya göre daha önce dere kenarında kurulan semt pazarının, aynı bölgede başka bir boş araziye kurulacak olması nedeniyle düzenleme çalışmalarının devam ettiği, pazarın eski yerinde olduğu gibi Pazartesi günleri kurulmaya devam edeceği bildirildi.

Açıklamanın devamında vatandaşlara semt pazarlarının İl Hıfzıssıhha Kurulu kararları doğrultusunda çalışacağı, Pazartesi pazarının da bu karar doğrultusunda açık bulunacağı, alışveriş yapacak vatandaşların maske takma zorunluluğu olduğu ve sosyal mesafeye özen göstermeleri gerektiği hatırlatıldı.  Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.