HATAY’DA RESTORAN VE KAFELER DİJİTALLEŞİYOR

HATAY’DA RESTORAN VE KAFELER DİJİTALLEŞİYOR

Restoran ve Kafeler Dijitalleşiyor Projesinin eğitim tırı Hatay’da 

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu ve Google.org iş birliğinde hayata geçirilen “Restoran ve Kafeler Dijitalleşiyor” projesinin eğitim tırı Hatay’a geldi.Proje çerçevesinde hazırlanan eğitim tırı, Antakya ilçesi Vali Ürgen Alanı’nda sektör esnafına eğitim vermeye başladı. Proje tanıtım toplantısına Hatay Ticaret İl Müdürü Halit İmrek, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Hatay Esnaf Odaları Birliği Başkanı Kadir Teksöz ve esnaf katıldı.“Restoranlar ve Kafeler Dijitalleşiyor Projesi” ile, gıda sektöründe çalışan esnaf ve sanatkarların dijital kabiliyetlerinin geliştirilmesi ve kriz durumlarında geçimlerini ve iş güvenliğini etkileyebilecek muhtemel değişikliklere karşı daha dirençli olmalarının sağlanması amaçlanıyor.

YILMAZ: PROJE ESNAFA DA VATANDAŞA DA KATKI SAĞLAYACAK
Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz yaptığı konuşmada, “Öncelikle TESK’e, Ticaret Bakanlığı’mıza ve Google’a bu işbirliğinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Artık ticaret dijital ortama entegre olmuş durumda. Bir vatandaş Antakya’ya geldiğinde ben nerede yemek yiyebilirim diye internete bakıp yer buluyor. Bu anlamda proje esnafımıza büyük katkı sağlayacak, vatandaşımız için de kolaylık olacaktır. Projenin esnaflarımıza hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi.

TEKSÖZ: PROJE ESNAFIMIZA BÜYÜK KATKI SAĞLAYACAKTIR
Hatay Esnaf Odaları Birliği Başkanı Kadir Teksöz, “Hepiniz toplantımıza hoşgeldiniz.  Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonumuzun ve Ticaret Bakanlığımızın da destekleriyle esnafımız için çalışmalar yürütüyoruz. Bilindiği üzere pandemi dönemi yaşandı. Bu dönemde esnaflarımız siparişleri internet üzerinden aldı. Bu sistemin esnafa büyük katkı sağlayacağı bilinci içerisindeyim. Bu yeni bir proje. Bu projeye Hatay Esnaf Odaları Birliği olarak destek veriyoruz” dedi.

İMREK: PROJEMİZ HAYIRLI OLSUN
Hatay Ticaret İl Müdürü Halit İmrek de, ticaretin dijital mecraya döndüğünü belirterek, “Malumunuz artık ticaret dijital mecraya taşındı. Kafelerimiz ve restoranlarımızın bu mecrada yer alması, yöresel ürünlerimizin tanıtılmasında önemli bir projedir. Bütün esnafımıza faydalı olmasını temenni ediyoruz. Bununla ilgili yapılacak sunumlarla esnafımızın da bu mecrada yer almasını istiyoruz” şeklinde konuştu.Konuşmaların ardından katılımcılara eğitim tırında dijital pazarlama, arama motoru pazarlama, sosyal medya pazarlama ve yeni normalde pazarlama konularında eğitim verildi. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.