Meşale Gazetesi

ANTAKYA BELEDİYESİ YARALARI SARIYOR

ANTAKYA BELEDİYESİ YARALARI SARIYOR

Antakya Belediyesi ekipleri, Hatay genelinde etkili olan yoğun yağıştan etkilenen alanlarda çalışmalarını hızlandırdı. Başkan İzzettin Yılmaz’ın koordinesindeki ekipler, HATSU’nun kazıları sonucunda bozulan asfaltı iyileştirme çalışmaları gerçekleştirdi. Ayrıca Uzun Çarşı’da da yağmur sonrasında temizlik çalışmaları yapıldı. Kurtuluş Caddesi’nde yapılan asfalt çalışmalarının planlandığı gibi bugün içinde tamamlanarak yasakların sona erdiği Pazartesi günü itibariyle yolun vatandaşların kullanımına sunulacağı belirtildi. Buğdaycılar Kemiklihan Kavşağı ile Uzun Çarşı’da yoğun yağışlardan etkilenen alanlardaki temizlik çalışmaları da sokağa çıkma yasağının olduğu Pazar gününde tamamlanarak Pazartesi günü itibariyle esnafların ve vatandaşların kullanımına sunuldu.

YILMAZ: VATANDAŞIMIZIN RAHATI İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, konuyla ilgili “Antakya Belediyesi olarak her zaman görevimizin başındayız. Dün akşam etkili olan yoğun yağışlarla birlikte Hatay genelinde büyüklü küçüklü zararlar oluştu. Antakya genelinde ekiplerimiz teyakkuz halindeydi. Kurtuluş Caddesi de Antakya’mızın en yoğun caddelerinden biri. HATSU,nun kazı çalışması nedeniyle asfalt iyileştirme çalışması gerçekleştirdik. Vatandaşlarımızın ulaşımını kolaylaştırmak adına Kurtuluş Caddesi’nin iki tarafından aynı anda asfalt çalışmamızı başlattık. Çalışmalarımızı ekiplerimizin de yoğun ve gayretli çalışmalarıyla bugün bitirerek yolu vatandaşlarımızın kullanımına açacağız” dedi.

TEMİZLİK ÇALIŞMALARINI SÜRATLE TAMAMLADIK

Antakya’da Buğdaycılar Kemiklihan Kavşağı ile Uzun Çarşı’da gerçekleştirilen temizlik çalışmalarıyla ilgili de bilgiler veren Başkan Yılmaz, “Antakya’mızda yoğun yağışlardan en çok etkilenen Buğdaycılar Kemiklihan Kavşağı ile Uzun Çarşı’da da ekiplerimiz temizlik çalışmaları gerçekleştirdi. Yoğun yağışların ardından bugün ekiplerimizin gayretli çalışmalarıyla alanlarda çalışmalarımızı tamamladık. Bizler vatandaşımızın rahatı için gece-gündüz, hafta içi ve haftasonu zaman mefhumu dinlemeden çalışmaya, hizmet üretmeye devam edeceğiz. Dünkü yağmurdan etkilenen ve zarar gören tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, çalışmalarda emeği geçen tüm personellerimize emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.