HATAY’IN EKSİKLİKLERİ GİDERİLECEK!

HATAY’IN EKSİKLİKLERİ GİDERİLECEK!

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, deprem sonrası yaşanan acıları Hataylıların hiç unutmadıklarını ve her gün insanların acılarını yeniden yaşadıklarını söyledi.

Hüseyin Yayman şöyle devam etti: “Depremde birçok yakınımı kaybettim. Ancak Hatay başta olmak üzere tüm deprem bölgesinde yaşamını yitirenlerin tamamı benim de sizin de yakınıdır. Özellikle hoşgörü kenti, kardeşlik kenti Hatay söz konusu olunca bu zaten öyledir. Ancak çalışmalarımız aralıksız sürdürülüyor. Hatay’ımızın tüm eksiklikleri giderilecek ve kısa süre içinde Hatay yeniden imar edilecektir” dedi. Hüseyin Yayman, “Madem dünyanın en büyük afeti olarak kabul ediliyor ki öyle. Neden Özel Afet Bölgesi ilan etmediniz? Şeklinde ki soruya ise “Hatay’da birçok alanda muafiyetler getirildi. Adı Özel Afet Bölgesi konulmadı ama öyleymiş gibi birçok kolaylık getirildi. Bu kolaylıkların sürdürülmesi için çaba gösteriyoruz” dedi. Yaşanan depremin sonuçlarından sadece belli yerlerin değil aslında yetkililer, siyasetçiler yanı sıra toplumun tüm katmanlarının sorumlu olduğunu hatırlatan Yayman, binaları denetleyen yapı denetim firmaları, binayı inşa eden Müteahhit, ruhsatı veren Belediye, siyaset ve dairesini biraz daha ucuza almak için birçok noktaya göz kapayan vatandaşların kendisinin de suçlu olduğunu söyledi.Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.