BAŞKAN DÖNMEZ YENİ İSKENDERUN İÇİN ÇALIŞIYOR  

BAŞKAN DÖNMEZ YENİ İSKENDERUN İÇİN ÇALIŞIYOR  

İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, İskenderun’un yeniden imarı için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor.İlçeye bağlı 45 mahallede asli hizmetler aksamadan devam ederken, depremle yıkılan kentin yeniden inşası için de dört koldan çalışmalar sürüyor. Sahil bandının yanı sıra feyezan kanalı, yıkılan şehrin imarı, belediyedeki yapılanmalar ve daha pek çok konuyla ilgilenen Başkan Dönmez, tüm çalışmaların İskenderunluların refahı için olduğunu belirtti.

“ESNAFIN HER DAİM YANINDAYIZ”

Her vaktinde ilçe esnaflarıyla bir araya gelen Başkan Dönmez, kentin yeniden ayağa kalkışının esnafların desteği ile gerçekleşeceğini belirterek esnafın isteklerini dinliyor. Başkan Dönmez son olarak ayakkabıcı esnafı ile bir araya geldi. Çarşı girişinde yıkılan eserleri resimler ile süsleyerek yeniden hayat veren Erdoğan Akın ile de sohbet eden Başkan Dönmez, bölgede yapılan çalışmalarla ilgili esnafları bilgilendirdi. Belediye itfaiye personeli ve daire müdürleri ile de bir araya gelen Başkan Dönmez, ilçe genelinde devam eden çalışmalarla ilgili açıklamasında; “Hatay Büyükşehir Belediyesi İskenderun İtfaiye Dairesinde görev yapan kıymetli itfaiyeci emekçi arkadaşlarımız ile bir araya geldik. Güzel bir tesadüf oldu ve Önceki dönem Hatay Milletvekilimiz Suzan Şahin’de itfaiyeyi ziyaret etti. Birlikte İtfaiye çalışanlarımızla sohbet ettik ve İskenderun’umuzu konuştuk çalışmalarında başarılar diledik. İskenderun’umuzun girişinde önemli konumda yer alan Mete Aslan Bulvarı ile sahilimizin merkezi konumunda olan Atatürk Anıt Alanı ve çevresinde çalışmalarımız devam devam ediyor. Belediye ekiplerimiz özveri ile çalışıyorlar emeklerinden ötürü teşekkür ediyorum. İskenderun’da depremin izlerini görsel anlamda silebilmek adına Erdoğan Akın abimizin sanatı ile güzel eserlerinin çalışmasını izlerken ayakkabıcılar çarsısı esnaflarımız ile bir araya gelerek sohbet ettik görüşlerini ve önerilerini dinledik. İskenderun’da güzel şeyler için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı. Başkan Dönmez’in yoğun tempo çalışmaları İskenderun halkı tarafından beğeniyle karşılanıyor.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.