HATAYLI HATAYSPOR’A KARŞI

HATAYLI HATAYSPOR’A KARŞI

Trendyol Süper ligde zor günler geçiren Atakaş Hatayspor, Hataylı Teknik Direktör İlhan Palut’un takımı Çaykur Rizespor’a konuk olacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Mersin Erdemlideki tesislerinde bu önemli karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren Bordo-Beyazlılarda Teknik Direktör Volkan Demirel, deplasmandan iyi bir sonuçla dönmek istediklerini söyledi. Yeni yıl tatilinin ardından Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarına devam eden Atakaş Hatayspor’da futbolcular galibiyete kilitlendi. Teknik Direktör Volkan Demirel nezaretinde hazırlıklarını sürdüren Bordo-Beyazlılar Çaykur Rizespor’u mağlup ederek şeytanın bacağını artık kırmak istiyor.

İYİ BİR SONUÇLA DÖNMEK İSTİYORUZ

Ligin son haftalarında aldıkları sonuçlarla büyük bir düşüş yaşadıklarını ancak pes etmeyeceklerini belirten Teknik Direktör Volkan Demirel, Çaykur Rize deplasmanından iyi bir sonuçla dönmek istediklerini söyledi. Karşılaşmaya en iyi şekilde hazırlandıklarını ve hedeflerinin iyi bir snuç almak olduğunu belirten Demirel, “Son hatalardaki gerek futbol olarak gerekse de skor olarak düşüşümüzün artık önüne geçmek istiyoruz. Cumartesi günü oynayacağımız karşılaşmada bunun için büyük bir fırsat. Bu fırsatı değerlendirip yaşadığımız düşüşe son vermek istiyoruz.” diye konuştu.

ANTRENMANI EFSANE FUTBOLCU ZİYARET ETTİ

Atakaş Hatayspor Trendyol Süper Ligi’nin 18. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.  A.Hatayspor Silifke Şehir Stadyumu’nda yaptığı antrenmanla Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Volkan Demirel yönetiminde yapılan ve 1 saat 25 dakika süren antrenmanda taktik ve pas drili çalışması yapıldı. Takım Cuma günü hava yoluyla Rize’ye hareket edecek. Hatayspor’un ilk milli takım oyuncusu ve efsanesi Ahmet Daloğlu, antrenmanı ziyaret ederek Teknik Direktör Volkan Demirel ile bir araya geldi. Ahmet Daloğlu Çaykur Rizespor maçı öncesi takıma ve teknik ekibe başarılar diledi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.