AYAKKABICILAR ODASINDAN TEKSÖZ’E TAM DESTEK

AYAKKABICILAR ODASINDAN TEKSÖZ’E TAM DESTEK

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı ve TESK Yönetim Kurulu Üyesi Abdulkadir Teksöz, Ayakkabıcılar Odası Başkanlığına seçilen Doğan Aydın’a ziyarette bulundu.Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen olağan kongrede başkan seçilen Aydın’ı ziyarette Teksöz’ün yanı sıra Mobilyacılar ve Hızarcılar Odası Başkanı Mehmet Ali Yapar da hazır bulundu. HESOB Başkanı Teksöz ve Yapar’ı Ayakkabıcılar Odası Başkanı Doğan Aydın ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Gerçekleşen olağan kongrede aldığı başarılı sonuçla ve yıllardır bu mesleğe kazandırdığı eserlerle tüm ayakkabıcı esnafı tarafından takdirle karşılanan Aydın’ı kutlayan Başkan Teksöz, ayakkabıcılık mesleğinin Hatay’ın en köklü meslek dalları arasında olduğunu kaydetti.

TEKSÖZ: YENİ AYAKKABICILAR SANAYİ SİTEMİZ İÇİN GİRİŞİMLERİMİZ SÜRÜYOR

Ayakkabıcılığın uluslararası pazarlara açılabilmeleri için yeni ayakkabıcılar sanayi sitesinin kurulum çalışmalarının sürdüğünü aktaran Teksöz, “Ayakkabıcılık kentimizin en önemli iş dallarının başında geliyor. Hatay’da üretilen ayakkabılar tüm ülkede kaliteli olarak bilinir ve rağbet görür. Hatay ayakkabısının ve ayakkabıcı esnafının dünyaya açılıp global pazarda yerini alabilmeleri için sanayi sitemizi çok önemsiyoruz. Mobilyacılık İhtisas sanayimiz ilk yılında 500 milyon dolarlık ihracatla bizi gururlandırdı. Aynı başarıya ayakkabıcılık sektöründe de ulaşacağımıza inanıyorum. Bu vesileyle ayakkabıcıların daha iyi haklara sahip olabilmeleri için mücadele verecek olan Doğan Aydın kardeşime de yeni görevinde başarı ve muvaffakiyetler diliyorum. Biz 7 gün 24 saat esnafımızın emrindeyiz. Siz ne zaman ararsanız telefonumuz açıktır. Her zaman yanınızdayız” dedi.

AYDIN: ZİYARETİNİZDEN MEMNUNİYET DUYDUM

Ayakkabıcılar Odası Başkanlığı’na seçilen Doğan Aydın da ziyaretinden dolayı Başkan Teksöz’e ve Mobilyacılar Odası Başkanı Mehmet Ali Yapar’a teşekkürlerini sundu. Ziyaret sonunda hatıra fotoğrafı çekildi.Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.