Türk Tarım Orman-Sen 27 Yaşında

Türk Tarım Orman-Sen 28 nolu Şube Başkanı Teyfik Gülen Türk Tarım Orman-Sen’in kuruluşunun 27.yılıyla ilgili bir mesaj yayınladı.

Türk Tarım Orman-Sen 27 Yaşında

Türk Tarım Orman-Sen 28 nolu Şube Başkanı Teyfik Gülen Türk Tarım Orman-Sen’in kuruluşunun 27.yılıyla ilgili bir mesaj yayınladı.

27 YIL HAKKIN SAVUNUCUSU OLDUK

Gülen mesajında, “Türkiye Sevdamız, Ekmek İçin Kavgamız diyerek çıktığımız yolda bugün 27. Yılımızı kutlamanın coşkusunu yaşıyoruz.Bu kutlu davada geçen 27 yılda hakkın savunucusu olduk. Adaletin hâkim olması için mücadele ettik. Haksızlığa ve zulme karşı tavır almaktan bir gün bile çekinmedik.Türkiye Cumhuriyeti’nin vazgeçilmez değerlerini ve kamu görevlilerinin haklarını koruyup, daima daha iyiye ve güzele ulaştırmak adına tüm gücümüzle mücadele ettik.Geride bıraktığımız 27 yılda çok şükür ki sendikacılık tarihine adımızı altın harflerle yazdırdık. Dik baş, tok karın, mutlu yarın düsturu ile gelecekte de bu şanlı mücadelemizin bayrağının daha yükseklerde ve daha gür bir şekilde dalgalanacağından kimsenin şüphesi olmasın.”

ÜYELERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİM

“Kurulduğu günden bugüne kadar bu şanlı tarihimizin mimarları sendikamıza hizmet veren teşkilat mensuplarımızdır, üyelerimizdir. Haklarını ödemek asla mümkün değildir.Kurulduğu günden bugüne sendikamıza destek veren tüm üyelerimize ve bu mücadelede sorumluluk alan tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Ebediyete irtihal edenlere de Allah’tan rahmet diliyorum.Türk Milleti yaşadıkça, Türk vatanı durdukça Türk Tarım Orman-Sen’de var olacaktır. Vatana, millete, sendikal harekete, kamu çalışanlarına ve teşkilatımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.”dedi. HABER: CANSU DİLEK

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.