HATAYLILAR 15 TEMMUZ RUHUNU YENİDEN YAŞADI

HATAYLILAR 15 TEMMUZ RUHUNU YENİDEN YAŞADI

Hatay’ın Antakya ilçesinde HBB Antakya Yerleşkesi Amfi Tiyatro Alanı’nda 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü programı binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi.

Programa Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, İl Protokolü ile vatandaşlar yoğun katılım gösterdi.

Demokrasi nöbeti etkinliğinde saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı okundu. Kur’an-ı Kerim okunan programda şehitler için dua edildi. Programa özel hazırlanan “Ahmedim, Mehmedim, Şehitlerim” belgeseli katılımcılara izletildi.

REKLAM ALANI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın halka hitabının da izlendiği programda mehter takımı günün anlam ve önemine dair marşları seslendirdi. Ardından öğrenciler de şiirler okudu.

MASATLI: BİRLİK ŞUURU HER DAİM GÜCÜMÜZ OLACAK

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklâl Marşının okunmasıyla başlayan, oldukça duygulu ve coşkulu anların yaşandığı 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü Anma Programı’nda konuşan Vali Masatlı: ”Vatan bellediğimiz bu ulvî topraklarda nereden gelirse gelsin ihanetin, bölücülüğün ve terörün hiçbir şekline asla müsaade edilemeyeceğini vurgulayarak “Aziz Şehitlerimizin mukaddes kanlarıyla yoğrulmuş bu topraklarda millet olmanın, kardeş olmanın, birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu içerisinde yaşamanın şuuru her daim gücümüz olacaktır” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.