HATAYSPOR RAKİPLERİ KORKUTUYOR

HATAYSPOR RAKİPLERİ KORKUTUYOR

Son olarak Fenerbahçe karşısında özellikle ikinci yarıda oynadığı oyun ve Fenerbahçe maçına kadar Hatayspor’un namağlup yoluna devam etmesi, bordo-beyazlı temsilcimizin rakiplerini korkutuyor.

Yarın Hatayspor’a konuk olacak Kayserispor’da gözler Hatayspor’un kanat oyuncularında olacak. Lamkel Ze’nin Fenerbahçe defansını darma duman etmesinin ardından stoperlere özel uyarılarda bulunan Kayseri ekibinin hocası Recep Uçar, Hatayspor ile ilgili övgü dolu ifadelerde bulundu.

UÇAR: 9 MAÇTA 1 MAĞLUBİYET HATAYSPOR’UN KALİTESİNİ GÖSTERİR

Kayserispor Teknik Direktörü Recep Uçar, Mame Thiam ve Bilal Bayazit, Süper Lig’in 10. haftasında Hatayspor ile oynayacakları maç öncesinde açıklamalarda bulundu. Hatay deplasmanından puanla dönmek istediklerini vurgulayan Uçar, “Hatayspor, Rizespor gibi benzer özelliklere sahip olan bir takım aslında. Yaş ortalaması Rize ile beraber ligin en genç takımlarından birisi. Sadece kaybettikleri takım Fenerbahçe. 8 haftada kaybetmemeleri belirli tesadüflerle açıklanamaz. Aksine mevcut kalitelerinin bir göstergesi. Bunun farkındayız. Bizim amacımız da rakip kim olursa olsun oyunumuzu geliştirmeye çalışıyoruz. Daha iyi mücadele ortaya koyarak bundan sonraki süreçte her maçtan amacımız puanla dönebilmek. İnşallah arzu ettiğimiz gibi oradan da döneriz” diye konuştu.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.