KIRIKHAN’DA DEPREMİN YARALARI SARILMAYA DEVAM EDİYOR

KIRIKHAN’DA DEPREMİN YARALARI SARILMAYA DEVAM EDİYOR

Kırıkhan’da depremin yaraları sarılmaya devam ediyor.
Kırıkhan Belediyesi; ülkenin dört bir yanından yardıma gelen kamu kurum ve kuruluşları, belediyeler ve STK’larla iş birliği içerisinde şehrin tekrar ayağa kaldırılması ve hayatın normale dönmesi noktasında çalışmalarını kesintisiz sürdürüyor. Şehirde ticari hayatın tekrar canlanması ve esnafların faaliyete başlaması noktasında da yoğun gayret gösteriliyor. Bu kapsamda şehrin farklı noktalarında geçici esnaf çarşısı kurulumları devam ediyor. Yapımına devam edilen esnafın yerleştiği çarşılar ile şehir ekonomisinin yeniden canlanması hedefleniyor.
Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz “asrın felaketi” olarak nitelendirilen depremlerden en çok zarar gören yerlerden birisinin de Kırıkhan olduğunu söyledi.

Başkan Yavuz “6 Şubat’ta vuku bulan depremlerle beraber ilçemiz ağır hasar aldı. Şehrimizdeki evler ve dükkânların büyük kısmı ya yıkıldı ya da ağır hasar aldı. Bizlerde dükkânları yıkılan ve kullanılamaz hale gelen esnaflarımız için ilçemizin muhtelif yerlerine geçici iş yerleri inşa ederek esnaflarımıza teslim ettik. Bir şehirde eğer esnaf ayağa kalkarsa, şehir ayağa kalkar. O nedenle çalışmalarımıza hız verdik ve geçici iş yerlerimiz hemen hemen tamamlanmak üzere. Ben burada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.