HATAYSPOR RİZE VİRAJINDA  

HATAYSPOR RİZE VİRAJINDA  

9 deplasmanda sadece 1 kez kazanan Hatayspor, 8 iç saha maçında sadece 1 kez kaybeden Rizespor’a konuk oluyor. Demirel’in takımdaki geleceğiyle ilgili peş peşe farklı açıklamalarıyla gündeme gelen Bordo-Beyazlılar, zorlu deplasmandan iyi bir sonuçla dönerek kara bulutları dağıtmak istiyor. Atakaş Hatayspor, yılın ilk Süper Lig maçında yarın deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek. Çaykur Didi Stadı’nda oynanacak olan mücadele saat 13.30’da başlayacak. Son 9 lig maçında sadece 1 galibiyet alabilen Bordo-Beyazlılar, ligin dişli ekiplerinde Çaykur Rizespor karşısında sahadan iyi bir sonuçla ayrılarak kötü gidişe dur demek istiyor. Zorlu maç öncesi Çaykur Rizespor 26 puanla 7’nci sırada yer alıyor. Son haftalarda büyük bir form düşüklüğü yaşayan Bordo-Beyazlılar ise 19 puanla 13’üncü sırada bulunuyor.

RİZE EVİNDE SADECE 1 KEZ YENİLDİ

Çaykur Rizespor bu sezon iç sahada 8 maça çıktı. Kendi evinde sadece 1 kez yenilen Karadeniz ekibi, 5 galibiyet ve 2 beraberlik alarak 17 puan topladı. Bu maçlarda rakip kaleye 12 gol atan Rize, kendi ağlarında ise 5 gole engel olamadı. Çaykur Rizespor’da ülkesinin milli takım kampındaki Alikulov ile sakatlığı bulunan Sinan Osmanoğlu, kadroda yer alamayacak. Sakatlıktan çıkan ve takımla çalışmalara başlayan Macar stoper Attila Mocsi’nin ise kadroda yer alması bekleniyor.

HATAY DEPLASMANDA SADECE 1 KEZ KAZANDI

Bordo-Beyazlılar bu sezon deplasmanda 9 maça çıktı. Bu maçlardan sadece 1’ini kazanabilen Hatayspor, 4 yenilgi ve 4 beraberlik aldı. Rakip fileleri 9 kez havalandıran Demirel’in öğrencileri kendi kalesinde ise 10 gol gördü. Hatayspor son olarak Mersin’de Stadı’nda oynanan mücadelede Beşiktaş’a 2-1’lik skorla mağlup olurken, Ç. Rizespor ise Kasımpaşa deplasmanından 2-2’lik beraberlikle ayrıldı.

DEMİREL İSTİFADAN DÖNDÜ

2-1’lik Beşiktaş yenilgisi sonrası görevini bırakabileceğini söyleyen Demirel sonra kararından vazgeçti. Kendisine yönetilen “İstifa” sorusuna yanıt veren Demirel, “Düşüneceğim, konuşacağım, bakacağız. Oyuncularla konuşacağız, neyi daha iyi yapıyoruz, neyi yapamıyoruz bakacağız. Bütün suç benimdir. Dediğim gibi bakacağız” demişti. Daha sonra fikir değiştiren Demirel, “Son maçta yorulduğumu hissettim ve bunu da açık açık dile getirdim. Hem benim hem de Hatayspor için, belki bunun daha iyi olacağını düşünmüş de olabilirim o anki psikolojiyle maçtan sonraki kafa yapımla” diyerek ayrılma fikrinden vazgeçtiğini açıklamıştı.  Demirel, “Getirdiğim oyuncu sayısı bu sene 18. Bana inanarak geldi herkes, kendimi onların yerine koydum ve dedim ki bu kadar insan sana güvenerek geldi, bırakıp gidemezsin. Babam Artvin, annem Rizeli ama benim bir yanım Hataylı, her zaman da öyle kalacak” sözleriyle sezon sonuna kadar Bordo-Beyazlı ekibin başında kalacağını ifade etmişti.

İYİ BİR SONUÇLA DÖNMEK İSTİYORUZ

Ligin son haftalarında aldıkları sonuçlarla büyük bir düşüş yaşadıklarını ancak pes etmeyeceklerini belirten Teknik Direktör Volkan Demirel, Çaykur Rize deplasmanından iyi bir sonuçla dönmek istediklerini söyledi. Karşılaşmaya en iyi şekilde hazırlandıklarını ve hedeflerinin iyi bir snuç almak olduğunu belirten Demirel, “Son hatalardaki gerek futbol olarak gerekse de skor olarak düşüşümüzün artık önüne geçmek istiyoruz. Cumartesi günü oynayacağımız karşılaşmada bunun için büyük bir fırsat. Bu fırsatı değerlendirip yaşadığımız düşüşe son vermek istiyoruz.” diye konuştu.

MÜCADELEYİ CİHAN AYDIN YÖNETECEK

Hatayspor’un Çaylur Rizespor’a konuk olacağı karşılaşmayı Cihan Aydın yönetecek. Aydın’ın yardımcılıklarını Samet Çiçek ve Hakan Karabalcık yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Ayberk Demirbaş olacak. Çaykur Didi Stadyumu’nda oynanacak müsabaka bugün saat 13.30’da Bein Spors’tan naklen yayınlanacak. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.