BAŞKAN SARI, “BİZİM SEMTİN GENÇLERİ” İLE BULUŞTU

BAŞKAN SARI, “BİZİM SEMTİN GENÇLERİ” İLE BULUŞTU

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, AK Parti Altınözü Gençlik Kolları Başkanı Hakan Dönmez tarafından düzenlenen “Bizim Semtin Gençleri” etkinliğine katılarak gençlerle buluştu.  Progama Başkan Sarı’nın yanı sıra eşi Meryem Sarı, AK Parti Altınözü İlçe Başkanı Yusuf Bulanık, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Hülya Aydın ve çok sayıda genç katılım gösterdi.

Gençlerin fikirlerini çok önemsediklerini ve her fırsatta gençlerle bir araya gelmeye gayret ettiklerini aktaran Başkan Sarı, gençlerle beraber Altınözü’nü Türkiye’nin parlayan yıldızlarından biri yapmaya kararlı olduklarını ifade etti. Organizasyon ve yüksek katılım dolayısıyla gençlere teşekkür eden Başkan Sarı, “AK kadrolarımızla birlikte AK Parti Gençlik Kolları Başkanımız Hakan Dönmez’in riyasetinde ‘Bizim Semtin Gençleri’ etkinliği kapsamında Saurani Restoran’da düzenlenen programda kıymetli genç kardeşlerimizle bir araya geldik. Ufukları ve hayalleriyle vizyonumuzu genişleten, aydınlık geleceğimizin mimarı gençlerimize daha müreffeh bir gelecek sunmak için tüm gücümüzle çalışacağız.

Gençlerimizin fikirleri ve düşünceleriyle Altınözü’müzü Türkiye’nin parlayan yıldızlarından biri yapmaya hazırız, kararlıyız. Bu mükemmel organizasyon ve mükemmel katılım için teşekkürler gençler” diye konuştu.

DÖNMEZ: BAŞKANIMIZ “ELİF” GİBİ DİMDİK YANIMIZDA

AK Parti Altınözü Gençlik Kolları Başkanı Hakan Dönmez, gerçekleşen buluşmada Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı’ya Elif harfi tablosu hediye etti. Dönmez, “İlçemize altın dönemlerini yaşatan, bugüne kadar gençlerin yanında Elif gibi dimdik duran, hiçbir koşul ve şartta namerde boyun eğmeyen kıymetli başkanımıza bugüne kadar Altınözümüze kattıkları ve bugünden sonra sunacağı katkıları için teşekkür ediyoruz” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.