SANAT İÇİN BULUŞMADA DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

SANAT İÇİN BULUŞMADA DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

Asrın felaketi nedeniyle faaliyetlerine zorunlu bir biçimde ara vermek zorunda kalan Bölgemizin tek MEB onaylı özel sanat akademisi olan  Fatma Satar Sanatorium Müzik Resim ve Bale Akademisinin yeniden faaliyete başladığı gün duygusal anlara sahne oldu.Kurucu Fatma Satar başta olmak üzere eğitim kadrosu,öğrenciler ve veliler yeniden bir araya gelmenin verdiği mutluluk ile duygu dolu anlar yaşarken zaman zaman da göz yaşlarına da hakim olamadılar.

Fatma Satar Sanatorium Müzik Resim ve Bale Akademisi sanat faaliyetlerinin yanında 6 Şubat depremi sonrası uzun bir süre bir çok aileye bünyesinde barınma imkanı sunan duyarlı bir işletme olarak da çıkıyor karşımıza. 27 yıl önce “Sanat Burada” sloganı ile  yola çıkan ve ilk günden itibaren sektöründe fark yaratan Fatma Satar Sanatorium Müzik Resim ve Bale Akademisi Bale,Müzik ve Resim branşlarında faaliyetlerine hızlı bir başlangıç yaptı.

Çok büyük bir yıkım yaşadık ama inşallah bu şehir yeniden ayağa kalkacak ve bunu bugün okulumuza gelen öğrencilerimin  ve velilerimizin  gözlerindeki ışıltıdan gördüm diyerek sözlerine başlayan Fatma Satar Sanatorium Müzik Resim ve Bale Akademisi Kurucusu Fatma Satar yaptığı açıklamasında:” Oldukça başarılı işlere imza attığımız Bölgemizin tek MEB onaylı özel sanat akademisi olan kurumumuzda yaşanan büyük felaket sonrası öğrencilerimiz ile yeniden bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Biz 27  yıl önce bu yola çıktığımızda bölgenin en iyi sanat akademisi olmayı kafamıza koymuştuk. Ve nitekim de öyle oldu bugün başarısı ile adından söz ettiren Bölgemizin tek MEB onaylı özel sanat akademisi olarak çok iyi bir konumdayız. Başarımızın ardında çok güçlü bir kadro var. Eğitimcilerimizin tamamı alanında deneyimli isimlerden oluşmaktadır.İlk yıllarda Bale,Resim ve Müzik konusunda ders verdiğimiz öğrencilerimizin şimdiler de çocuklarına eğitim vermekteyiz.İki kuşak öğrencilerimizi bir arada görmek hepimizi çok mutlu etmektedir. Fatma Satar Sanatorium Müzik Resim ve Bale Akademisi olarak bizde öğrencilerimize en iyi eğitimi vermek adına var gücümüz ile çalışmaktayız.Bunun sonucunu öğrencilerimizin konservatuar ve güzel sanatlar liselerini iyi dereceler ile kazanma başarıları ile en iyi biçimde görmekteyiz. MEB onaylı bir kurum olarak geçtiğimiz yıl tüm branşlarda 350 öğrencimize  MEB onaylı  sertifikaları vermenin mutluluğunu yaşadık.

Yeniden sanata kapılarımızı açtığımız şu günlerde yeni başarılar için ilgilenen herkesi Fatma Satar Sanatorium Müzik Resim ve Bale Akademisine erken kayıt için bekliyoruz.”dedi.Fatma Satar Sanatorium Müzik Resim ve Bale Akademisi  iletişim telefonu 0 536 540 41 48. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.