ANTAKYA YILMAZ’A, HATAY YEŞİLDAL’A EMANET

ANTAKYA YILMAZ’A, HATAY YEŞİLDAL’A EMANET

Antakya’yı tarihinde görülmemiş hizmetlere kavuşturan Antakyalıların babası Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, AK Parti’nin ak saçlı çalışkan milletvekili Av. Adem Yeşildal ile önemli konuları görüştü.

Milletvekili Yeşildal’ın TBMM’deki makam odasında gerçekleşen görüşmenin detaylarına Meşale Gazetesi haber servisi ulaştı. Antakya’ya tarihi boyunca yapılmayan hizmetleri kazandırarak tüm vatandaşların takdirini kazanan Başkan İzzettin Yılmaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Hatay’ı emanet ettiği Milletvekili Av. Adem Yeşildal ile Antakya’yı ayağa kaldırmak için yapılması gereken çalışmaları planladı.

İZZETTİN YILMAZ İLE DEVAM DETAYI

Geride kalan 5 yıllık süreçte Antakya’yı ihya etmek için yaptığı çalışmalarla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan ödül almayı başaran sayılı belediye başkanlarından olan Başkan İzzettin Yılmaz ile yola devam edileceği iddialarını güçlendiren görüşmede depremle yıkılan kenti AK Parti’nin gönül belediyeciliği anlayışıyla yeniden ihya etmek için tüm planlamaları yapan ve bakanlıklar nezdinde görüşmelere başlayacak olan iki isim, gece gündüz demeden Antakya için çalışacaklarını belirttiler.

MİLLETVEKİLİ YEŞİLDAL’IN YILMAZ’A GÜVENİ TAM

Antakya’da 95 mahalleye ve 40’tan fazla konteyner kent çevresine eşit hizmet prensibi ile hizmet götüren Başkan İzzettin Yılmaz’ın bilgi, birikim ve donanımı ile Antakya’yı ayağa kaldıracağına inancının tam olduğunu kaydeden Yeşildal; “İzzettin Yılmaz, Antakyalılar tarafından çok sevilen ve baba olarak bilinen bir isim. Cumhurbaşkanımızın da övgüsünü almış olması, görevindeki başarısını gözler önüne sermektedir. Antakya’mızı ayağa kaldırma yolunda İzzettin Yılmaz başkanımızın her daim yanındayız. Kendisinin tecrübelerine inanıyor ve Antakya’yı ayağa kaldıracağına emin olduğumu vurguluyorum. Bugün de Antakya’mız için ne yapabilirizi konuştuk. İnşallah geçmişin izlerini de taşıyan modern Antakya’yı kısa sürede oluşturacağız ve vatandaşlarımızı kalıcı konutlarına yerleştireceğiz” dedi.

BAŞKAN YILMAZ: “HER ŞEYE SIFIRDAN BAŞLAYACAĞIZ”

Göreve geldiğinde de her çalışmaya sıfırdan planlama ile başladıklarını kaydeden Başkan İzzettin Yılmaz; “6 Şubat depreminin ardından göreve ilk defa başlıyormuş gibi her şeye sıfırdan başladık. İlk önce ticaretin kalbi Uzun Çarşı’yı, ardından da mahallelerimizi temizledik. İnşallah kalıcı konutlarımızı bir an önce tamamlayıp, kentimizi baştan ayağa yeniden imar edeceğiz. Vatandaşlarımızın bizlere olan güvenini boşa çıkartmayacağız. Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde bakanlarımızın nezaretinde, sayın milletvekillerimizin de katkılarıyla Antakya’yı el birliği ile ayağa kaldıracağız” ifadelerini kullandı.

Başkan Yılmaz, destek ve katkılarından dolayı Milletvekili Yeşildal’a şükranlarını sundu.Haber:Zeliha Naz ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.