ÖRNEK SİYASETÇİ, ÖRNEK BABA, ÖRNEK İNSAN: “SERVET MULLAOĞLU”

ÖRNEK SİYASETÇİ, ÖRNEK BABA, ÖRNEK İNSAN: “SERVET MULLAOĞLU”

CHP Hatay il örgütünün her taşında emeği olan isimlerin başında olan Av. Servet Mullaoğlu, örnek kişiliği ile siyaset arenasının örnek siması olarak gösteriliyor. Cumhuriyet Halk Partisi Hatay il Başkanlığı da yapan Mullaoğlu, hiçbir zaman partisine sırt çevirmeyerek CHP’nin sembol isimlerinden olmayı başardı. Örnek aile babası olmasının yanı sıra Avukat kimliği dolayısıyla her yardım isteyenin imdadına yetişen Mullaoğlu, ilerleyen dönemlerde de siyaset arenasına damga vurmaya en büyük adaylardan birisi olarak gösteriliyor.

MULLAOĞLU, CHP’DE GELECEK VADEDİYOR

CHP İl Örgütü içinde daima bulunarak küskünlüğe yer vermeyen Mullaoğlu, tecrübelerini de genç siyasetçilere aktararak, Hatay’da partisinin hizmetinde olduğunu her defasında gözler önüne seriyor. Kamuoyu yoklamalarında hala partinin üst sıralarında adı geçen Mullaoğlu, vatandaşların gözünde gelecek vadediyor. CHP’nin başarısı için her daim göreve hazır olan Mullaoğlu, CHP’nin Hatay siyasetinde öne çıkmayı sürdürüyor. Edindiği deneyim ile üst düzey bir görevi çoktan hak ettiğine kamuoyu tarafından kanaat getirilen Mullaoğlu’nun, yakın zamanda sürprizlere imza atabileceği konuşuluyor.  Hatay Meş’Ale Gazetesi olarak, Hatay’da sözü geçen isimlerden olan Av. Servet Mullaoğlu’na siyasi kariyerinde üstün başarılar dileriz. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.