HATAYSPOR’DA ARA YOK

HATAYSPOR’DA ARA YOK

Hatayspor futbol takımı, Pazar gece yarısı sona eren Antalyaspor maçı sonrası sabaha karşı Mersin’e ulaştı ve kısa bir uyku sonrası idmana çıktı.Antalyaspor karşısında beklenmedik bir yenilgi alan Hatayspor, Süper Lig’in 4. haftasında oynayacağı Samsunspor maçı hazırlıklarına hız kesmeden devam etti.

Bordo-beyazlı ekip, Pazar gece yarısından sonra biten Antalyaspor maçının ardından, Pazartesi gününün ilk saatlerinde yolculuğa çıktı. Kafile, Pazartesi sabaha doğru Mersin-Tarsus Havalimanı’na ulaştı ve birkaç saatlik uyku sonrası öğleden önce idmana başladı.

Pazartesi öğleden önce Erdemli Atış Poligonu’nda yapılan antrenmanda, Trendyol Süper Lig’in 4. haftasında Mersin Stadyumu’nda oynanacak Samsunspor maçı için hazırlıklar yapıldı. Antalyaspor maçında oynayan oyuncular düz koşu ile yenileme idmanı yaparken, oynamayanlar ve sonradan giren oyuncular ise 5’e 2 dar alanda top kapma ve çift kale maç yaptı. Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.