HATAY “ÖZEL” PROJELER İLE AYAĞA KALKIYOR

HATAY “ÖZEL” PROJELER İLE AYAĞA KALKIYOR

AK Parti Hatay Milletvekili Av. Abdülkadir Özel, Hatay’a özel projeler kazandırarak kenti ayağa kaldırmaya gayret ediyor.

Milletvekili Özel, İskenderun’dan Belen’e, Arsuz’dan Antakya’ya, Altınözü’nden Payas’a geniş alanda çalışmalarını sürdürürken, İskenderun’un değişim ve gelişimi için de tüm imkanları seferber ediyor. Kamu eliyle yapımı süren İskenderun Çocuk Köyü proje alanını ziyaret eden Milletvekili Özel, İskenderunlulara şık ve nezih bir ortam sunmak için çalışmaların devam ettiğini açıkladı.

“PROJEMİZİ YAKINDAN HALKIMIZIN HİZMETİNE SUNACAĞIZ”

Proje alanını İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ile birlikte ziyaret eden Milletvekili Özel, proje aşamalarıyla ilgili yaptığı açıklamada; “ Belediye Başkanımız Fatih Tosyalı ile birlikte İskenderun Çocuk Köyü projemizde devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek son durum hakkında bilgiler aldık.

Şehrimiz ve bölgede bir ilk olacak projemiz tamamlandığında çocuklarımızın buluşma noktası İskenderun Çocuk Köyü olacak. Kentimize ayrı bir değer katacak olan projemizi en kısa zamanda tamamlayarak çocuklarımızın hizmetine sunacağız” dedi.Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.