HATAYSPOR’DA CİMBOM HAZIRLIĞI

HATAYSPOR’DA CİMBOM HAZIRLIĞI

Sarı kırmızılılar şampiyonluk yolunda fire vermek istemezken, Bordo-beyazlılar da ligde kalma umudunu arttırmak istiyor. Hatayspor, önümüzdeki hafta başında oynayacağı Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Bordo-beyazlı ekip, önceki hafta oynadıkları Samsunspor maçı sonrası 4 gün izin kullandı ve futbolcular Cuma günü yeniden topbaşı yaptı. Takımda ülkelerinin milli takımına giden 4 futbolcu Dadashov, Bekaj, Dele Bashiru ile Rivas ile ümit milli takıma giden Ömer Faruk idmanlara katılmıyor. Hatayspor bu hafta sonuna kadar Mersin’de çalışacak. Kafilenin 1 Nisan Pazartesi günü İstanbul’a hareket etmesi bekleniyor. Bordo-beyazlılar, idmanlarda 5’e 2 dar alanda top kapma, şut, pas çalışması, çift kale taktik maçları yapıyor. 2 Nisan Salı günü oynanacak Galatasaray-Hatayspor maçı birçok bakımdan özel önem taşıyor. Sarı kırmızılı ekibin lider olarak ligde bu sezon tek yenilgiyi Hatayspor önünde almış olması maça ayrı bir heyecan katarken, Hatayspor’un da Samsunspor galibiyeti ile ligde kalma umutlarını bu maçta elde edeceği puan veya puanlarla yeşertmek isteyeceği biliniyor. Sarı kırmızılı ekibin teknik direktörü Okan Burak’ın başında bulunduğu takımının iç sahada oynadığı son 19 resmi maçı kazanması ile birlikte Galatasaray’da eski teknik direktör Lucescu’nun yıllar önce elde ettiği 19 maçlık üst üste iç saha galibiyetine ulaşmış oldu. Okan Buruk, Hatayspor önünde galibiyet elde ederek hem şampiyonluk hedefini firesiz sürdürmek isteyecek hem de Lucescu’nun rekorunu kırarak Galatasaray tarihine geçmek isteyecek. Okan Buruk’un bu durumu da maça ayrı bir renk katacak.

Galatasaray-Hatayspor maçı 2 Nisan Salı günü saat 20.30’da İstanbul’da Arena Stadı’nda oynanacak. Maçta seyirci patlaması yaşanması bekleniyor.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.