İSKENDERUNLULAR ÇÖP KOKUSU SOLUYOR!

İSKENDERUNLULAR ÇÖP KOKUSU SOLUYOR!

İskenderun İsmet İnönü Mahallesi, Sakarya Mahallesi ile Körfez civarından ciddi çöp kokusu olduğu belirtiliyor. Pencereleri açamayıp, balkonda oturamadıklarını dile getiren vatandaşlar sorunun çözümünü bekliyor. Ayrıca Feyezan Kanalı ve çevresinden de kanaldan kaynaklı kokular geldiği belirtiliyor. Başkan adaylığı döneminde Feyezan Kanalı ile ilgili çok sayıda vaatte bulunan Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın suskunluğu da vatandaşları kızdırıyor.

VATANDAŞLAR ÇÖZÜM BEKLİYOR

İskenderunlu vatandaşlar kokudan sokağa çıkamaz hale gelirken, yetkililerin hiçbir önlem almaması vatandaşları çaresiz duruma düşürüyor.

ŞEKERE YOLUNDAN PİSLİK AKIYOR

İskenderun Belediyesi temizlik ekiplerinin aracından akan pis sular Şekere yolunu adeta piste çeviriyor. Çöp kamyonlarından akan sular etrafta sinek birikmesine neden olurken kayganlaşan yollardan dolayı araçların kaza yapma riskleri de artıyor. Vatandaşlar adeta kokan şehir olan İskenderun’da acilen zihniyet değişikliği bekliyor.Haber:Kazım ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.