HATAYSPORLU TARAFTARLAR MAÇLARIN HATAY’DAKİ STATTA OYNANMASINI İSTİYOR

HATAYSPORLU TARAFTARLAR MAÇLARIN HATAY’DAKİ STATTA OYNANMASINI İSTİYOR

6 Şubat’tan bu yana taraftarı oldukları takımları olan Atakaş Htayspor’dan ayrı olan ve maçları izlemek için sürekli deplasman yapmak zorunda kalan taraftarlar, Hatay’daki şartların iyileştirilmesini ve maçların Hatay’da oynanmasını, bu sayede hem takımın, hem de depremzede Hataylıları morallerinin düzeleceğini belirttiler. 6 Şubat depreminde stadyumu hasar gören ve bu sezon iç saha maçlarını Mersin’de oynayan Hatayspor’un taraftarları, Hatay’daki stadyumun en kısa sürede hizmete açılmasını ve takımlarının maçları Hatay’da oynamasını istiyor.

İÇ SAHA MAÇLARI HATAY’DA OYNANMALIDIR

6 Şubat depreminde Hatay’daki stadın zarar görmesi nedeniyle kendi sahasındaki maçları Mersin’de oynayan Hatayspor’u desteklemek için Mersin’e giden taraftarlar, maçların Hatay’da oynanması için çağrıda bulundu. Hafta sonları takımlarını desteklemek için otobüslerle Hatay’ın dört bir köşesinden Mersin’e gittiklerini belirten Hatayspor Taraftar grubu Temsilcileri Hatay Stadyumu’nun veya İskenderun Spor’un Stadyumu’nun bir an önce hizmete açılarak iç saha futbol maçlarının Hatay’da oynanmasını istediklerini söylediler.

BİRLİK BERABERLİĞİN SAĞLANMASI İÇİN HATAYSPOR HATAY’DA OYNAMALI

Taraftarlar ise, “Depremden sonra yeniden ayağa kalkmak için futbol gibi sosyal oluşumlara çok ihtiyaçlarımız var. Bu ortamlarda birlik beraberlik sağlıyoruz. Hatayspor’u elimizden geldiğince desteklemeye çalışıyoruz. Kadını, yaşlısı, genci ve çocuğu hep beraber Mersin’e gidiyoruz. Fakat bizim için önemli olan deprem bölgesi Hatay’ın yeniden ayağa kalkması. Birlik ve beraberliğin sağlanması için maçların Hatay’da oynanması çok önemli” şeklinde konuştular. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.