O BELEDİYEDE NELER OLUYOR?

O BELEDİYEDE NELER OLUYOR?

Hatay’ın en gözde belediyelerinden birinde adeta çiftlik yönetir gibi bir düzen kurularak istenilen her projenin kuraldışı da olsa bir şekilde imzalanarak onaylandığı söylentisi duyanları hayrete düşürdü. Kurdukları söylenen düzen ile başkanın imzası olmadan yapılamayan işleri dahi yaptırabildikleri kulaktan kulağa dolaşan bu şebekenin işini kuralına göre yaparak değil parasının gücü ile halletmeye çalışan müteahhitlere yardım ve yataklık yaptıkları da belirtiliyor.

İŞİNİ KURALINA GÖRE YAPANLARIN SUÇU NE?

Hatay’da işini namusu bilerek yapan müteahhitlerin daha fazla ücret ödeyerek kuralına uygun şekilde inşa ettikleri binaları dahi zorla kayıt altına alınırken, bu tür müteahhitlerin belediyeyi adeta köstebek yuvasına çeviren bu şebeke ile irtibata geçerek işlerini yürüttüğü söylentisi çok sayıda görevli tarafından da dillendiriliyor. Çok sayıda yetkilinin bilgisi dahilinde olduğu söylenen kuralsızlığın hakim olduğu bu belediyede başkanın ise bu duruma neden önlem almadığı ise bilinmiyor.

Belediyenin aile çiftçiliği gibi yönetildiği söylentisi çok sayıda personel tarafından da dillendirilirken, konuyla ilgili gazetemize konuşan duyarlı vatandaşlar bu belediyeye derhal soruşturma başlatılmasını ve bu bozuk düzenin bir an önce sonlandırılması gerektiğini belirttiler. Çok sayıda kişinin kaderiyle oynayan bu şebekenin kaynaklarının kesilmesi gerektiğini belirten vatandaşlar, bu şebekenin ortaya çıkartılmasını ve gereken cezanın bir an önce kanun önünde verilmesini istediler.Haber:Kazım ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.