HATAYSPOR’UN UNUTULMAZ EFSANELERİNDEN ESAT LENGERLİ ANILARINI PAYLAŞTI

HATAYSPOR’UN UNUTULMAZ EFSANELERİNDEN ESAT LENGERLİ ANILARINI PAYLAŞTI

Hatayspor’un unutulmaz efsanelerinden ve isimlerinden kaleci Esat Lengerli, Hatay Milli İrade Anadolu İmam Hatip Lisesinde öğrencilerle bir araya gelerek, Bordo-Beyazlı camiada yaşadığı anıları paylaştı.Hatay Milli İrade Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Süleyman Abak ve Beden Eğitim Öğretmeni Ahmet Refik Ersefer’in davetlisi olarak öğrencilerle bir araya gelen deneyimli eldiven,  öğrencilerde, saygı, sevgi ve vefa duygularını geliştirmek amaçlı sempozyumda bir araya geldi. Öğrencilerin sorularını da içtenlikle cevaplayan Hatayspor’un efsane ismi Esat Lengerli, sempozyum sonunda öğrencilerin isteğini kırmayarak, hatıra fotoğrafı çekildi.

ESAT LENGERLİ’NİN ÖZGEÇMİŞİ

Hatayspor’un genç takımında yetişmiş ve şehrimizin evladı olarak 1970-1986 yılları arasında Hataysporda kalecilik yaptı. Askerlik görevi nedeni ile İskenderunspor’a transfer olmuş 3 yıllık İskenderunspor döneminin ardından tekrar renklerine gönül verdiği Hatayspor’a dönmüş, jübilesini de Hatayspor’da yaptı. Kariyeri başarılar ile doludur.

ÖĞRENCİLER GÜZEL BİR ANI BİRİKTİRME VE ZAMAN GEÇİRME FIRSATINI YAKALADI

Sempozyum sonunda Esat Lengerli’ye katılından dolayı teşekkür eden Okul Müdürü Süleyman Abak, “Bu buluşmadan gerek misafirimiz gerekse öğrencilerimiz oldukça memnun olmuşlar güzel bir anı biriktirme ve güzel zaman geçirme fırsatını yakalamışlardır. Öğrencilerimizle buluşarak, onlarla hasbihal etmesi ve tecrübelerini paylaşması bizleri mutlu etmiştir. Davetimizi kabul edip katılım sağladığından dolayı kendisine teşekkür ediyor, sağlıklı ve uzun ömürler diliyoruz. Bu etkinliğin gerçekleştirilmesinde aracı olarak emeği geçen Beden Eğitim öğretmenimiz Ahmet Refik Ersefer’e de ayrıca teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.