BAŞKAN DELİ’NİN YOLLARLA VE HİZMETLE MÜCADELESİ SÜRÜYOR    

BAŞKAN DELİ’NİN YOLLARLA VE HİZMETLE MÜCADELESİ SÜRÜYOR    

Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli, ilçede yol yapımı ve diğer alanlarda hizmet mücadelesini gayretle sürdürüyor.

Başkan Deli, tüm engellere rağmen Kumlu’ya kaliteli hizmet için yoğun gayret sarf ediyor. Başkan Deli, ilçede gerçekleşen çalışmalarla ilgili açıklamasında şu ifadelere değindi; “Belediye personellerimiz ile birlikte ikinci el kilitli parke taşlarıyla devam eden çalışmalarımız maalesef bin bir sıkıntılarla devam etmektedir. Bu durumun eziyet şeklinde devamına müsaade eden, ilçemize adeta ceza vermeye çalışan bu fikri şiddetle kınıyorum. İki yıldır planlanan ve gerekli girişimlerin de bir yıl önceden yapıldığı çalışmalarımızın engellenmeye çalışılması anlaşılır değildir. Elli yıldır ilçemize yapılan büyük hizmetlerden rahatsız olmak da akıl karı değildir. Ama aklınızdan çıkarmamanız gereken şu olsun.

Kumluya hizmet anlamında ceza kesmek kimsenin haddi ve hukuku değildir. Hizmeti paylaştırırken yapılan hukuksuzluk ilçemiz insanına yapılan en büyük ihanettir.  Siyasi olarak yapılmak istenen bu ayrıştırıcı ve yanlış politikalar ilçenin ve kırsal mahallelerimizin cezalandırılmaya çalışılmasından başka bir şey değildir. Kumlu’da da deprem oldu ve Kumlu’nun da hizmete ihtiyacı olduğunu herkesin kabul etmesi gerekir. Konunun çözümü için elimizden gelen tüm çalışmalar yapılmış olup, gerekli görüşmelerimiz de eksiksiz olarak tamamlanmıştır.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.