EĞİTİMCİLERDEN KAYMAKAM HARPUTLU’YA ZİYARET

EĞİTİMCİLERDEN KAYMAKAM HARPUTLU’YA ZİYARET

Memur-Sen Hatay Şube Başkanı ve Eğitim-Bir-Sen Hatay 1 Nolu Şube Başkanı İsmail Bayrakdar, beraberindeki heyetle birlikte Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu’yu ziyaret etti. Ziyarette Bayrakdar’a Eğitim-Bir-Sen Antakya ilçe Başkanı Abdüsselam Bayrakçıoğlu ve Eğitim Bir-Sen Hatay Şube Başkan vekili Cemal Gülistan eşlik etti. Ziyarette Hatay, Antakya ve eğitimin gündem üzerine sohbet gerçekleştirildi. Kaymakam Harputlu ile tüm konulara yönelik istişarelerde bulunan heyet, kabulünden ve önerilerinden dolayı kendisine teşekkürlerini sundular. Başkan Bayrakdar, Harputlu’ya nazik sohbeti için şükranlarını sunarak, kapılarının kendisine daima açık olduğunu kaydetti.

BAYRAKDAR: ÇÖZÜMCÜ YAKLAŞIMI İÇİN KAYMAKAMIMIZA TEŞEKKÜR EDERİM

Bayrakdar yaptığı açıklamada; “Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu’yu ziyaret ederek eğitim çalışanlarının sorunları ve çözüm önerileri ile ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Misafirperverliği, sorunlara çözümcül yaklaşımı ve verimli sohbeti nedeniyle şahsım ve teşkilatım adına kendilerine teşekkür ediyorum” dedi. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.