HBB AİLE ŞİRKETİ Mİ? LÜTFÜ’NÜN ÇİFTLİĞİ Mİ?

HBB AİLE ŞİRKETİ Mİ? LÜTFÜ’NÜN ÇİFTLİĞİ Mİ?

Hatay Büyükşehir Belediyesi Lütfü Savaş ve aile üyelerinin çöreklendiği bir bal çanağı olarak görülüyor. 

Aile boyu tüm kurumlara atanan akrabalar her dönemde tepki çekse de konuyla ilgili hiçbir girişimde bulunulmadı. Ağabeyleri, yengeleri, yeğenleri, kuzenleri, dayıoğlu, halakızı, komşu, eş, dost, arkadaş derken HBB’yi Lütfü’nün çiftliğine döndüren Lütfü Savaş, vatandaşların büyük tepkisini çekmeye devam ediyor. 

HATAY BÜYÜK AİLE BELEDİYESİ!

Ailesine gelince ballı kaymaklı koltukları uygun gören Lütfü Savaş’ın işçi ve emekçiye sıra geldiğinde ise verdiği tüm sözleri unutuyor. HBB’de taşeron işçilerin Eylül ayında ödenmesi gereken tediyeleri (3.800 TL) bugüne kadar ödenmediği gibi, depremden sonra emekli olacak personellere verilen sözler de tutulmadı. HBB’den emekli olan bir vatandaş ise Lütfü Savaş’ı arayıp verdiği sözü hatırlattığını, ancak kendisi ile alay edercesine alacağına karşılık sana çadır vereyim teklifinde bulunarak Lütfü Savaş’ın kendisiyle alay ettiğini ifade etti. Depremzede belediye taşeronları için hayati öneme sahip olan bu ödemelerin ne zaman yapılacağı bilinmezken, tüm bu yüzsüzlüklerine rağmen yeniden aday olan Lütfü Savaş’ın vatandaşların yüzüne hangi yüzle bakacağı da bilinmiyor. Haber:Kazım ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.