HERKESİ KONGREMİZE BEKLİYORUZ

HERKESİ KONGREMİZE BEKLİYORUZ

DEVA Partisi Antakya İlçe Başkanı Uğur Çakılı, tüm vatandaşları Cumartesi günü gerçekleşecek olan İskenderun İlçe Kongresi’ne davet etti.

Genel Başkan Ali Babacan’ın da katılacağı kongreyle ilgili açıklama yapan Çakılı; “Her yeni güne zam haberleri ile uyanıyoruz. Biz bugün ekonomik karinemizi Amerikan dolarına endekslemişiz. Yani ekonomik egemenliğimizin yüzde 70’ini devretmişiz. Döviz yükseldikçe fiyatlar artıyor. Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan bu ülkede iki büyük ekonomik krizi çözen, ülkede yaşayan herkesin yaşam standartlarını yükselten, millî gelirimizi dörde katlayan ekibin başındaydı. Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz diyerek, ekonomimizin çözüm önerilerini, gençlerimizin sorunlarını ve iktidarımızın 90 ve 360 günlük eylem planlarını, Genel Başkanımız Ali Babacan’dan canlı ve detaylı dinlemek için sizleri 4 Haziran Cumartesi günü saat: 13:00’da Ramada Otel’de yapılacak “Deva Partisi 1. Olağan İskenderun İlçe Kongresi”ne bekliyoruz” ifadelerini kullandı. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.