HESOB’DAN ATSO’NUN ÇAĞRISINA DESTEK

HESOB’DAN ATSO’NUN ÇAĞRISINA DESTEK

Hatay Esnaf’ının ağabeyi olan ve her esnafla yakında ilgilenerek sorunlara kısa sürede çözüm bulmasıyla bilinen, esnaflar arasında çok sevilen isim olan Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı ve TESK Yönetim Kurulu Üyesi Abdulkadir Teksöz de ATSO Başkanı Hikmet Çinçin’in, esnaf ve sanayicileri yakından ilgilendiren tarihi çağrısına destek vererek çağrıyı yineledi. Antakya Ticaret ve Sanayi Odası ile Hatay Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği başkanları, alınan ortak kararı kamuoyuna duyurdular. Yapılan ortak açıklamada son bir haftada Hatay’da Covid 19 vaka artışı %125 Yoğun bakım doluluk oranı ise %70 olmasından dolayı acil önlemler alınması konusunda herkes elini taşın altına koymalı denildi.

KARARA UYULMASINI ÖNEMLE RİCA EDİYORUZ 

Yapılan ortak açıklamada, “Pazartesi’den itibaren işyerlerimizin 1 haftalığına kapatılması ile ilgili tavsiye kararı alınmıştır. Covid 19 virüsünün yayılmasını önlemek sağlık çalışanlarımıza yardımcı olmak ölümleri azaltmak adına pazartesi itibariyle, “1 haftalığına gıda sektörü hariç bütün Hatay’daki esnaf ve sanatkarlarımızın işyerlerini kapatması hususunda tavsiye”  kararı almış bulunmaktayız. Kendi sağlığımız ailemiz çalışanlarımız halkımız adına bu karara uymanızı önemle rica ediyoruz” denildi.

ESNAFLARDAN HESOB VE ATSO’NUN KARARINA DESTEK

Hatay’da işletmeleri bulunan esnaflar, üst kuruluşları olan HESOB ve ATSO’nun ortak olarak aldıkları karara destek verdiler. İki duyarlı başkanın aldıkları, hem esnafın, hem de sağlık çalışanlarının sağlık durumlarını öncüleyen karara destek olacaklarını belirten esnaflar, “HESOB Başkanımız Abdulkadir Teksöz, bizim her türlü sorunumuzda ne zaman telefon etsek en kısa sürede yanımızda olur. Sorunumuzun çözümü için elinden geleni yapar. Bir karar aldığında bizi de düşündüğünü bildiğimiz için her kararına destek veririz. Bu kararını da hepimiz destekliyoruz. Kendisi bizim abimiz, başkanımızdır. Kendisini aldığı bu karardan dolayı tebrik ediyor, duyarlılığı için teşekkür ediyoruz. Biz de işyerlerimizi 1 hafta süreyle kapatacağız” ifadelerini kullandılar.

Başkan Teksöz’ün çağrısı geniş kitlelerce yankı bulurken, bu kararın diğer illerdeki esnaf teşkilatlarınca da örnek alınması gerektiği vurgulandı. Haber: Ferit LİF

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.