HAYRİ ŞAHİN’E BÜYÜK ONUR

HAYRİ ŞAHİN’E BÜYÜK ONUR

Türkiye Kamu-Sen Hatay İl Başkanı ve Türk Sağlık-Sen Hatay Şube Başkanı Hayri Şahin, Türkiye Kamu-Sen olağan genel kurulunda denetleme kurulu asil üyeliğine seçildi. Sendikacılığa yıllarını veren ve bu alandaki mücadelesiyle adını ülke çapında duyuran Şahin, halkı gururunu sosyal medya hesabından duyurdu. Şahin, kendisini bu göreve layık gören Kamu-Sen yönetimine teşekkürkerini sundu. 30. yılını kutlayan Türkiye Kamu Sen’in olağan genel kurulunda başkanlığa Önder Kahveci seçilmişti.

BAŞKAN ADAL ŞAHİN’İ KUTLADI

Milliyetçi Hareket Partisi Hatay İl Başkanı Murat Adal, denetleme kurulu asil üyeliğine seçilen Hayri Şahin’i başarısından dolayı kutladı. Başkan Adal, yayınladığı kutlama mesajında; “Degerli Başkanımız Hayri ŞAHİN ağabeyim Türkiye Kamu-Sen Genel Merkez Denetleme Kurulu Üyeliğine seçilmiştir, aynı zamanda Türkiye Kamu-Sen Hatay İl Temsilcimiz ve Türk Sağlık-Sen Hatay Şube Başkanlığımızı yürütmektedir ağabeyime çıkmış olduğu bu yolda  başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.